FREEWAVE tour 2005

Da ligger alt til rette for årets FREEWAVE arrangement..

God morgen alle sammen..

– Prognosene for et arrangement, har vel egentlig sjeldent sett så bra ut som dette her. La oss nå håpe at det holder seg.

Da har jeg gleden av å invitere alle til årets happening i freestyle og wave i Norge, i Sverige!
Søndag vil årets FREEWAVE bli avviklet i Varberg. Det er meldt tildels mye vind, hele dagen. Retningen er SV-v og er super gunstig, for å få både luftige svev og flatt for freestyle mellom bølgene. Eksakt lokasjon på Søndag vil det bli gitt beskjed om på skippers Søndag morgen.
Skippers og registrering holder vi kl. 0900, nederst på parkeringen i Apelviken, ved renovasjons huset mot Majas. Det er mer en 20 surfere som har meldt 100% sikker deltagelse… NB, det er viktig at alle stiller på skippers for registrering.

– Pål og Ole Kristian har utarbeidet et nytt dommer skjema som vi vil bruke, mer info om dette på skippers. Det vil utifra forholdene også vurderes om det blir freestyle evt. wave, eller en slags kombinasjon. Dette kan det også gis feedback på. Husk at det er surfernes arrangement, og jeg er åpen for innspill om alt, fra alle.

– For de som ikke har vært i Varberg tidligere, så er det en vakker utflukt ca. 4 timers kjøretur fra Oslo rett syd på E6. Det er skiltet mot Apelviken i fra sentrum av Varberg. Har noen problemer med å finne frem, er det bare å ringe meg eller følge en av de hundre surfebilene som virrer rundt i sentrum.

Varberg er forøvrig kanskje Skandinavias, mest populære spot og byr på “snille” wave forhold. Spesiellt på denne retningen så er det ofte lange perioder mellom bølgene, som byr på fantastiske freestyle eller hoppe forhold.

– Overnattingsmuligheter er det mange av. Turistbyrået er behjelpelig med booking, for de som trenger det.

– Det koster en tohundre lapp, (norske), å være med. Totalen vil bli delt 50% på vinneren og 25% på andre og tredje.
SRFSNOSK8 har sponset arrangementet med ytterligere 2000 kroner i hard cash, så det er mulighet for å stikke av med en pen slump med kontanter. Ellers så bugner det av premier og stæsj både fra SEASPORT og TAG!! Drar man på usansynlig hardt, vil selvfølgelig dette premieres!! med egen “best trick” premie. Det samme med “best tryn”

– Husk at vi skal ha det gøy og at det er et arrangement med høy sosial faktor. Ta med dere godt humør og guts, så skal dette bli bra..

– Takker igjen for tålmodigheten.

Med vennlig hilsen

Martin Haglev

Team freewave SrfSnoSk8

N-555

95021627
22837928

3 thoughts on “FREEWAVE tour 2005

  1. Whiiihaaa!!!! Dette blir sinnsykt bra! Her er det bare å hive seg med. noe slikt går det bare ikke å gå glipp av!!!

  2. Takk Takk for et supert opplegg i Appelviken. Det var en bra helg med mange hyggelige seilere og bra forhold. Dette hadde ikke vært mulig om det ikke hadde vært for Martin N555 som arrangerte dette. Vi gleder oss til neste gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *