Team SrfSnoSk8 i Cabarete

Olsen brothers har kastet våtdrakten og tatt turen til kiteparadiset Cabarete, Dominikanske Republikk. Her er første rapport fra gutta !

HOLA !!

Før vi reiste ned hit var det mye dårlige vindvarslinger. Mye orkaner som hadde ødelagt det meste av vindsystemet her nede. Men etter en dag kom vinden tilbake, stabil og sterk!

Cato og Rhino 16

De to første uken var vi heldige med vinden og fikk stått omtrent hver eneste dag. De siste 2-3 dagene har vært heller dårlige. Fint vær, men helt vindstille. Vindvarslingene sier vinden kommer tilbake på torsdag, så vi får bare vente. Kanskje like greit med en liten pause for å komme seg til hektene igjen.

Vi har leid ett hus som ligger omtrent 20 m ifra kitespoten, så det e ikke snakk om de store avstandene å bære utstyret. Huset koster omtrent 5000 per person for 4 uker, så det er ikke gale pris på sakene. Huset er utstyr med eget basseng og boblebad i hagen, kabel-tv, internett, kjøkken, to soverom og to bad. Stedet vi bor på heter Bahia De Arena og ligger helt øverst på Bozo beach, omtrent 8 min gange ifra Cabarete sentrum. Kan anbefales på det sterkeste!

Presidente i bassenget :)

Det går ett rev langs hele spoten omtrent 500 meter ute, noe som gir store og fine bølger. Perfekte for bølgeseiling. Innenfor revet kan det bli en del rotete chop, noe som kan gjøre det vanskelig å beregne hoppene. Helt inne ved land bryter bølgene på nytt, skikkelig gøy og leke seg der av og til.

Cato Olsen unhooked railey

Alle utestedene i Cabarete ligger langs stranden tett i tett, med surfefilmer på storskjerm og mye liv. Selve Cabarete sentrum består av en 800 meter lang gate med butikker og restauranter på hver side. Kan anbefale LAX på det sterkeste som er en veldig hot bar/restaurant på stranden. Surfernes favoritt sted her nede, som har veldig god mat og drikke. Frokosten spiser vi som oftest på “Friends” som ligger midt i Cabarete, veldig bra !

Vi har så langt omtrent bare seilt med 12 m2 kites. Men de to svakeste dagen har vi måtte trå til med Rhino 16. Jeg har seilt mye med både Vegas 12 og Rhino 12 her nede, og kommer snart med en rapport som tar for seg de største forskjellene mellom disse kitene.

Thomas Olsen boardoff

Kommer til å mekke samme en film også etterhvert, som vil bli lagt ut på srfsnosk8 sidene.

Stay tuned……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *