SrfSnoSk8 presenterer Wakeboard NM 2005.

Vi har gleden av å presentere årets “høydare” for alle wakeboard-frelste. Det er Bergen Wakeboard Klubb som arrangerer Wakeboard NM i år, og for første gang i historien får Bergen besøk av eliten av Norsk wakeboard ungdom. Fredag 5. August inntar hordene Nygårdstangen. SrfSnoSk8 og Base er i år hoved sponsor for arrangementet og er med i så vel planlegging som arrangements messig. Vi tør å påstå at vi kommer til å sette en ny standard for konkurransene herretter. Tøff i trynet….vi?
Ja!!!

Det er første gang NM blir avholdt i indre bykjerne i en større by. Rammen rundt det hele blir med dette helt annerledes enn det man fra før har blitt vant med. Vi håper derfor at folk stiller opp for å få med seg det hele. Førstkommende fredag starter de innledende rundene, men det er lørdagen som står i fokus. Her blir det tettpakket morro fra tidlig morgen til tidlig morgen. Semifinalene starter allerede klokken 09.15 og herfra ruller det på utover dagen. Circa klokken 15.00 blir det konsert og “air chair” oppvisning med Amerikanske Todd Kyser. Ca. klokken 16.00 blir det premie utdeling. Det blir grilling, salg av leskende midler av diverse slag og høy sjarm faktor hele dagen. Selv om vær gudene trøbler seg skal de fleste stå tørt. Klubben har leid en svær “Rubb-hall” som tar ca. 200 personer, så det finnes ikke en eneste unnskyldning for ikke å komme.
Vel møtt!!

Bergen Wakeboard Klubb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *