Lista

Når det er vakum i resten av landet og det trekker svakt fra øst, kan det være en ide å sette snuta sør over til Lista. Det gjorde vi i helgen, og vi fikk godt betalt..

Værmeldingen så lovende ut og vi dro nedover lørdag kveld etter jobb. Windguru meldte østlig økende utover søndag og på mandag meldte de 35 knop på topp. Søndagen brukte vi til freestyle i lille Havika. Det ble en intens session hvor høyde punktet var når Knut satte sin første spock! GRATTIS!! Kilen kom nedover søndag kveld og mandagen så mer og mer lovende ut. Allkerede klokken 10 om morgenen var vi på 4.2 og det bare økte og økte utover dagen. Bølgene var små, men fine å hoppe på. Det ble en kjempe dag med knall sol og mye vind..

One thought on “Lista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *