Mini galleri av Simen Neraker

For tre år siden kom det en liten kar inn i sjappa og spurte om spons. Han kjørte snowboard hver dag, og trengte noen som kunne hjelpe han med stæsj. Simen har vokst mye siden dengang…

Her om dagen dumpet det inn en god del bilder fra Simen. Et par mail frem og tilbake så hadde vi et galleri og et lite mini intervju..

Alder? 15

Bor? Bærums værk

Kjører hvor? Kirkerudbakken

Med hvem? I kirkerud kjører jeg med gutta i BSK, men for det meste kjører jeg med Ståle Sandbech, jeg liker og kjøre med han fordi vi prøver på nye tricks hele tiden.

Favoritt tricks? Bs 720 tailgrab

Dame? NEI, det gidder jeg ikke for da får jeg ikke tid til snowboard.

Beste konkurranse? Beste konkuranse var vell kanskje big-jump i hemsedal. Da kjørte vi på det nederste hoppet, jeg fikk ikke så bra plassering da for det var bare en klasse, men det var kult og kjøre mot de store gutta som Andreas moen og Kim Andre Eliassen, det var super kult.

Setup, brett, bindinger og boots? Jeg kjører på et gnu brett Riders Choice, også kjører jeg med AGENCY implant bindinger, og Vans boots Danny Kass.

Planer fremover? Jeg skal prøve og komme inn på NTG, og lære med masse nye kule tricks.

Favoritt kjører? Hampus Mosseson.

Hilsen til? Kirkerud gutta.

Link til Simen sin teamporfil!

One thought on “Mini galleri av Simen Neraker

  1. fresh Sykt fete bilder ass.. helt rått.. liten kar med en liten inspirasjon fra style king Jp solberg og Hampus.. noe annet man kan si om den kidden.. han har et sykt utviklings potensiale.. vil han lære seg noe.. så tar det ikke mer enn max to dager før han kan det smooth.. han kommer til og nå høyt.. og om noen år er han nokk en av norges beste.. fresho kiddo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *