DaKine Music.

DaKine er nok kjent for de fleste som produsent av høykvalitets extra-neccecity dipsedutter og fete sekker. Det som er mer ukjent er vel at de også er i musikkbransjen.

Det er ikke så enestående at firmaer i SrfSnoSk8 bransjen sponser artister og band. Vi har jo også fått ekstremt mye bra musikk gjennom denne kanalen de to seneste tiårene. Blant andre har Sessions, Volcom og NC egne plateselskaper. Det fikk derfor ikke øyenlokkene mine til å heve seg nevneverdig da jeg ble kjent med at DaKine gir ut samleplater med bandene de sponser. Det som immidlertid nærmest sjokkerte meg var da jeg så et nært og kjært navn på band listen deres. For oss Bergensere, som jo til tider kan oppfattes som blaserte og bortskjemte på lokal musikk fronten, står Magnet som en bronze statue midt på Torgalmenningen.
Det hele er egentlig en glimrende anledning til å se nermere både på nettsidene til DaKine og Magnet

One thought on “DaKine Music.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *