NORB trenger medlemmer.

NORB, eller Norsk organisasjon for rullebrett om du vil, er igang med en storstilt vervekampanje i disse dager. Vær med og støtt opp du også!

For at staten skal gå inn med økonomisk støtte til driften er NORB avhengig av å skaffe minst 1000 nye medlemmer. Barne og familiedepartementet har støttet forbundet slik at det har vært mulig å opprettholde en kontorstilling. Dette har blandt annet lagt grunnlaget for at det har blitt arrangert NM kontinuerlig de siste årene. Uten denne støtten er vi ikke garantert at dette vil fortsette. Vær derfor med å støtte opp. Et medlemsskap koster skarve 50,- lappen, og du kan lese mer om saken og melde deg inn her.

3 thoughts on “NORB trenger medlemmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *