Rapport fra Eikedalen.

Eikedalen Skisenter har i samarbeid med bl.a. Bergen Snowboard gjort en rekke forberedelser til vinteren. Halfpipen i bunnen av bestemor (Setertrekket) er fjernet, og massene er i stedet brukt på en diger BigJump-landing.  For å forebygge slitasje og skumle steiner vil de (så snart det blir kaldt nok) også legge en solid base av kunstsnø på BigJump’en.

Snart snø!
De har ellers investert i en ny preppemaskin som er mye bedre til bygging og vedlikehold av hopp og landinger.  Etter hver som snøen kommer vil de også bygge flere andre kickers med forskjellig størrelse.


Når det gjelder rails, har de fått opp: en 4m flat, en 6m flat, en dobbel kink og en kink box; og de tre førstnevnte er alt utplassert i bestemor heisen.
Daglig leder Fredrik Tønjum har presisert at hoppene i år vil bli høyt prioritert.

BT’s web kamera vil vist nok komme opp i løpet av de nærmeste ukene.103 thoughts on “Rapport fra Eikedalen.

 1. hallo hallo voss hallo våkne opp alle sammen voss e best og i tilleg eikedalen produserer jo ikke en drit så du skal ikke på kjøttet til vosserne….

 2. Mr. Eikedalen er greit nok d. Ikke alle som gidder kjøre opp til Voss.
  Håper bare ikke alle noob\’sene skal teste rails og ender opp med knekt brett og kroppsdeler.

 3. Fett Blir jo lite fedt i Eikedalen da… Jeg skal preparere langrennsløypen…konge

 4. kanon… elske eikedalen. dette er en av de beste railsene jeg noen sinne har sett i mitt liv.. dere ruler. elsket de.. eikedalen = best:P

 5. kanon du bør sjerpe deg!! vis dette e de beste railsene du har sett i ditt liv har du mye å lære!!!

 6. thomas hallo thomas! hvordan går det?. her går det strålende:P nokke nytt eller?. hvordan går det med familien da?. jaja. snakkes pus. hils til alle kjente….

 7. kle på rails??? ka e de folk tyter om meg at de bør kle på railsene med plater…ka e hensikten med de????

 8. hello i started this gangsta shitt roy toy gangster respect to al tha bitches in eikedalen. Me mr big gonnar ride tis shit the pimp way.
  In yo mamas juice

 9. whatever voss e jo bste då..iallefall i fjor.. men eikedalen e jo nærmere då! og mye billigere..tro de gjør d bra i år eg ;) må opp med en gang de åpner!! ****

 10. …… hvorfor må folk kritisere eikedalen? jeg syntes det e et utroligt bra annlegg jeg. så alle dere idioter som ikke har beveget dere ut av barnehagen kan jo holde meningene deres for dere selv og dra på voss sammen da.

 11. faen heller..! faen heller..! kan isje folk slutte å krangle om ka som e best å dorligst.. de som liker voss liker voss, de som liker andre steder liker andre steder..! sånn e d bare..! d e greit.. eg liker eikedalen best.. men ka har d m saken å gjøre? bare barnselig å krangle om ski annlegg..! d e jo bare teit spør du meg..! men men.. folk får gjøre ka de vil..!

 12. OMFG Ja eg tror d kan bli kuult i eikedalen fordi der gidder dei kanskje å lage til noe…blir sikkert bra på voss og visst de hadde fått noen kompetente folk som hadde gidda å bygd ein park, og ikkje bare skryte på heimesio av at dei har d!! har stått på brett i så mangen år på voss no, og d var faktisk berre i fjor de laga ein \"park\". (blir aldri holdt ved like) foretrekker røldal og hemsedal eg framfor disse 2 plassene,,, skulk skule eller jobb ein dag d har snødd masse i røldal og bare REIS!!!! nett då finner du ingen plasser som er bedre!!! max 40-50 stk i løypene, Å kjør pudder og dra på så mye du bare orker!!!!!! :) d er d som er kuult unger…. masse feite plasser å bygge hopp er d og……

 13. Utrolig teit.. rett og slett! De som begynner sånn \"dere suger fordi dere står der\" har et eller annet feilprogrammert i hodet… Bare tanken på å møte sånne fyrer i bakken gjør slik at jeg nesten mister lysten på å stå på brett! De fortjener ikke snowboardet sitt!!

 14. ingen kan stille opp mot eikedalen høre eg ein gang til at nåken slenge drit om eikedalen skal eg personlegt kappa av dei høve og henga dei opp på eit stort sjilt på parkeringsplassene….eg har hatt års kort i eikedalen i 4 år no og har aldri vert missfornøyd…so shut up….

 15. hei alle sammen!:D tøøøsnes er søøøt!! =)

  eikedalen og geilo får en stemme fra meg..

  kos kos meg

 16. Min DRØM!! Heisann!
  endelig ute av skapet..
  ville bare si at petter blom e schæææmpe deilig!! =)

  kyss og klem arild…

 17. kukoster. . . eikedalen er ein kuksopp. yo. har nokon vert i eikedalen. ? det er revva ver i eikedalen. hard forblåst skare osv. det er bare dritt heile møkings tida. oki det er nokon bra kvelder og dager der i året 4-6 ganger hahahaha. ps hopp og halvpipe i eikedalen har alltid gått i dass. koffor gar ikkje kommende hopp og leketøyer og i dass ?????? hat årskort i 3 år. voss er også noko dritt. alper er konge høge bratte alper med masse nysnø hopp som tvinger deg til å falle :-) snx i bakken

 18. voss e best uanz!!! eikedalen e greit nok, men har aldri sett noe skikkelige greier der.. voss har alt tilrettelagt for snowboardere!! i eikedalen e d ikk beregnet for snowboard! tror ikk de klarer å få til d derre \"bigjumpet\" de lager, ifjor var d døds dårlig der… de klarer ikk å holde d vedlike! halfpipen ble d aldri noe av heller!! så eikedalen e ikk tingen hvis du står på brett! voss har alt du trenger og de e døds greie og hjelpsomme! mange digge klipper å mye løs snø! helt konge! så eikdalen freaks! bare STFU!! voss e best!!!

 19. Amøbe! Klipper og løs snø? Vær snill å forklar meg kor dette e.. Voss har Slettafjellet. Det e bare en stor klomp. Eg tar heller me meg akebrettet på fløyen enn å leite etter løssnø på Voss..

 20. Nei, Ruler Voss kick`s Ass… mye beddren eikedalen på Jump\’s og pipes og Rails… men Eikedalen e jo bare garentert mye beddre på fjell…

 21. snow-ride fett…..no kan vi øve os på rails og bli bedre på big jump…….konge det\\\"!!!!!!! dra til helvete de somsier at eikedalen suger….!!!!!!!:)

 22. just ride for fun å gleder meg til voss og eikedalen åpner.
  det kommer til å bli så jævlig fett…
  de nye railsene til eiken så brae ut men de er litt bedre på voss…
  blir det noen feite hopp i år da??? i fjor søg det både i eikedalen og på voss…
  gleder meg sånn til snøen…

 23. Stå på Eikedalen! Håper de får det til i år.Eikedalen har en tendens til å ikkje ha værgudene på sin side pga sin nærhet til kysten, men eg ønsker de lykke til med parken

 24. yess! Laos, eg har kjøpt meg eit heilt nytt burton crazer, gleder meg til å prøve de nye railsene!!

 25. fuck all ya motherfuckers!!!! Fane dokkar e en gjeng tapere hele gjengen!!!!!! E d ikke bare til å stå på snowboard då for helvete??? alle her har misforstått alt! FOBANNADE DRITTUNGER!!!!!!!

 26. til alle de som hater eikedalen eg e sikkar på dokkar e bare missunelig fordi voss har så lite snø i år og dokkar e sikkart drita dårlig på ski eller snowboard. det e faktisk drit mange som har gode talenter i eikedalen og på voss e det sikkart ikkje halvparten så gode talenter som i eikedalen.
  det e greit nok vi har ikkje mer enn 7 skitrekk men så e dt mye bedre preparerte løyper og då

  hilsen en som har sesongkort i eikedalen

 27. nørder faen får noen nørdere dere er.. krangler og slenger drit om hvilke trekk som er best. smak og behag folkens. idioter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *