Nye rails til Voss.

Det er ikke bare Eikedalen som investerer foran denne sesongen. Voss har også kjøpt inn tre nye rails.

Disponent Per Inge Brekke har fått mye pepper opp igjennom årene for ikke å gjøre nok for oss brettkjørere. Faktum er at han de siste årene har gravd ganske dypt i buksene for å gjøre oss til lags. Foran denne sesongen har han igjen vrengt lommene og kjøpt inn tre nye rails fra Northern Rails. Bildet viser hva vi kan ødelegge stålkantene våre på i vinter.

11 thoughts on “Nye rails til Voss.

 1. Tøff Christian Vassdal: Ikke spill så tøff då.
  De er beddren ingenting, og blir sikkert de beste railsene du finner på vestlandet. Fett

 2. endelig endelig får voss noen gode railer…
  gleder meg sinnsykttil å stå på voss.
  korti åpner det

 3. Konge! skulle aldri trodd at voss kunne diske opp med dette. vi får ta og takke \"Pingen\" personlig.

  Hadde de fått skikk på pipen som de brukte 200\’000 på å grave ut (var kanskje med \"pipefresen\", men den solgte de jo rimelig fort.) så hadde jo voss fått en god park. Big jumpet kan jo med fordel lages bedre og preppes oftere, men men. Det er stor forbedring enn slik det var for fem år siden, men for 3500 i sesongkort, så skulle det bare mangle. Det er faktisk 30 kr MER enn Geilo, og de har superpipe.

 4. FETTTTTTTTTTTTTTTT Fyyyyyyyyyyyyyy faen de railsene så digg ut…. Gleder meg som et lite barn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *