Rapport fra Eikedalen.

Eikedalen Skisenter har i samarbeid med bl.a. Bergen Snowboard gjort en rekke forberedelser til vinteren. Halfpipen i bunnen av bestemor (Setertrekket) er fjernet, og massene er i stedet brukt på en diger BigJump-landing.  For å forebygge slitasje og skumle steiner vil de (så snart det blir kaldt nok) også legge en solid base av kunstsnø på BigJump’en.

Snart snø!
De har ellers investert i en ny preppemaskin som er mye bedre til bygging og vedlikehold av hopp og landinger.  Etter hver som snøen kommer vil de også bygge flere andre kickers med forskjellig størrelse.


Når det gjelder rails, har de fått opp: en 4m flat, en 6m flat, en dobbel kink og en kink box; og de tre førstnevnte er alt utplassert i bestemor heisen.
Daglig leder Fredrik Tønjum har presisert at hoppene i år vil bli høyt prioritert.

BT’s web kamera vil vist nok komme opp i løpet av de nærmeste ukene.103 thoughts on “Rapport fra Eikedalen.

 1. FETT!!!! Gleder meg til snøen. Hvis railsene er satt ut allerede….noen som blir med opp neste snøfall?

 2. WEEHOO eg kan tenke meg en tur opp etter neste snøfall visst eg får noen med meg.. hadde hvert fett å mekke en bildeserie eller noe…

 3. eikedalen suger eg skjønner meg ikke på de som velger eikedalen fremfor voss ekedalen med det \\\\\\\”bigjumpet\\\\\\\” sitt i fjo søg det var maks 1-2 cm høyt…og voss har 7 railer og dee e ti ganger bedre en det skitet som er i eikedalen… kun forbanna løker som synes eikedalen er bra….voss ruler..

 4. Fett Vis ikke det blir fett i år, så vet jeg ikke. Håper Big jumpen blir beddre i år, lykke til skal dere ha med å lage den. Har gledet meg lenge nå. Så det skal bli gøy å prøve nytt utstyr nå, og bare komme komme seg i baken er jo bra ! Håper på sensong start 11.desember

 5. diiggggg Det blir så diiiiiiiggg i eikedalen i år…..meg og noen venner skal der og ha det drit fett…….gleder meg:p

 6. DIIIIGGIIII Skal kjøpe sesongkort i eikedalen eg og noen andre det kommer til å bli drit gøyt !!! GLEDER MEG HELT VILLLLLLLLT:D :D :D :D

 7. eikedalen ruler eikedalen e best!! fy faen så bra de e!! mye kuler en voss!! eikedalen har masse pudder!!! ooooooooooooooooooooo

 8. railene Burde det ikke vært satt plater under railene? Det ser litt vel sketchy ut! Bedre å ha det litt safe. Ellers har jeg vel adri sett en så dårlig bigjump som den som var der i fjor. Eller bigjump og bigjump. Var vel mer en akebakke.

 9. voss vs eikedalen vil ikke si at eikedalen er mye kulere enn voss, voss er fortsatt stedet med best løssnømen gøy i eikedalen er det!!!!

 10. til anti eikedalen du som syntes eikedalen suger kan jo bare ryke og reise til h……. voss er et bra std det syntes vell alle , men trenger ikke å hakke ned på eikedalen for et ..de finner på sikkertt noe med hoppene i år og mer rails .så gå og legg deg

 11. ehh? Til deg som lurte på om det skulle komme plater på railsene, så kommer det, det ja. Bildene er nok tatt rett før platene kommer på. Eikedalen kommer til å rocke i vinter pga. tidligere åpning og bedre alternativ til \"jibberene\" på brett og ski. Voss er altfor langt vekke, og folka som er der..hmm..de snakker rart?!
  Word.

 12. vosss sorry ass, men kan isje bare folk forstå at voss e best. Voss e verdens kuleste landsby. De snakker drit kult. eikedalen suger i forhold til voss

 13. Big jumpet. Ser ut som dere har glemt å lage ett lite flatt parti etter hoppkanten… hadde vært fint visst dere kunne laget en flate på en ca 5 – 15 meter… Det er sketchy å mått hoppe rett ut i underrennet,,,

 14. Eikedalen! Jaja….. De som har så mye i mot eikedalen kan ikke de til helvete slutte å skrive? Eikedalen blir drit bra i år tror jeg! De har fått opp noen railer og d skal komme flere. Dersuten har de sakt at de skal lage bedre bigjump en i fjor! Så dette kommer til å bli bra! Stå på Eikedalen!

 15. ehm? I fjord ble det forsøkt på en \"Quarder\" eller \"Banahopp\"…

  Den var jo helt mislykket, for det var ingenting å lade på. Vil den bli forbedret i år?

  Dere må ha god nedoverbake etter hopet,så de som hoper ikke lander på flaten. Ellers ender jo alle opp på sykehus. Kompis av meg landet på flaten, og det enteopp med en knokket fot.

 16. jaja bare ta det med ro. det er fortsatt masse som skal gjøres på railsene. det kommer også flere opp i tillegg til de som står på hjemmesiden til eikedalen. jeg tror det blir det beste året noen sinne for oss snowboardere i eikedalen. slutt og mas. gjør noe

 17. Service? Går det an å låne seg utstyr til å lage hopp og forskjelige ting? Er det mulig å få være med i en av trakkemaskinene opp og lage noe vist det er annlegg for det?

 18. Eikedalen! =] Yes! Endelig skal eikedalen snart åpne i gjen.. =) Ångående denne diskusjonen \"Eikedalen VS. Voss\", så vil jeg bare si; Geilo er best!! ;)
  Men eikedalen er også konge, for det er mye nærmere..

 19. hoppet til deg som mente at man har glemt å lage en flate foran landingen, hoppet er ikke bygget enda, det er kun laget en landing. Meningen er å bygge to hopp som kan bruke den samme landingen. Et lite hopp for de som ikke drar på, og et stort et lang ifra!

 20. konge i eikedalen. det er helt rått i eikedalen.. men det skulle så klart vert flere bigjumps osv.. men eg er en eikedalen patriot og di som ikke liker eikedalen skjønner ikke pointet med å stå på snowboard/ski.. det eneste som teller er gleden av snø.. og thats it..

 21. Heia Voss! eg syntes voss e bra eg, så alle dere eikedalen er best er dum.. eikedalen er for barn mellom 3 og 5 år!!!
  KUN tapere som står der!!

 22. ET drit Vossafår, kom dg hjem igjen, og EEET DET DRIT KJØTTE DERES som dere kaller \"fossafår\" smaker jo fy!

  Eikedalen er BEST for de som bor i bergen, men det finnes steder som er mye beddre, men eikedalen er best for den bilige pengen:D

 23. dette ser gudd ut eikedalen er ett bra trekk, de må bare jobbe mer med park, og det ser det ut til at de gjør. tror dette blir en bra sesong.. stå på

 24. EIKEDALEN E SÅ SKAMDIGG !!! Fy faen d blir digg i år :D:D:D Fått meg nytt ski-utstyr !!! oHyeah… blir digg å kjØre på de hompene nedovar (knakk skiene der i fjor ;P)

 25. lettere sagt enn gjort Det er mangen som er ute å slenger litt med leppa og sier at \"kan ikke dere bare lage et super big jump i eikedalen osv\" tingen er at det er lettere sagt enn gjort. Jeg kjenner ytterst få som har giddet å gjøre noe med forslagene sine. Skla det bli bedre ma man være villig til å gjøre og yte noe…

  Sesongen i eikedalen i år tror jeg kommert il å sette en god standard for kommende sesonger.

 26. eh jaja.. Høyland: Litt mye å forvente at de skal være så kompis mot alle som kommer å spør, at de kjører å bygger ting for deg i baken. koster skitt mye å leie en tråkkemaskin med sjåfår i noen timer f.eks.

 27. YEHA!! Eikedalen kommer sikkert t å rule i år åsså.. eg har hatt sesong kort i eikedalen i 3 år no.. å d e like gøy vær gang eg e der oppe.. å de som skriver her bare for å krittisere eikedalen kan bare komme seg langt vækk her fra.. å heller gå t en annen siden der d e fornuftig å krittisere..!! eikedalen e best for de som bor i Bergen..! sann e d bare..!!

 28. Bedre fjell! Eg
  fatter isje ka folk ser i Voss.. Eikedalen har mye bedre fjell å by på.
  På Voss kan du ta trekket opp og så esje det noe mer. Hvis du gidder å
  klatre litt så har Eikedalen mye bedre offpiste-muligheter enn Voss..
  Feks til høyre for Stolheisen. Mange FETE fjell!

 29. resier opp nå! resier opp i eiken om en halvtime. skal filme litt på railene.. noen som ser denne før bussen går fra byn halv 3 som vil være med? møt ss på bussen.

 30. Best i bakken eller i bilen? La de som gidder å kjøre bil eller toge i 3-4 timer på en dag dra seg langt opp i vossaheimen, mens oss andre som prioriterer tiden til å stå på brett dra i Eikedalen! Eikedalen ruler!

 31. Eikedalen. vs. Voss Eikedalen tror jeg blir svært bra i år, vis det blir så godt som de sier. Voss er et jævlig bra sted det også. Men for oss som bor lokalt i bergen er Eikedalen er bra aternativ. Jeg tror begge stedene kommer til og bli bra i år. Så hva er vidsen i og krangle om de to stedene då? Det er smak og behag. Ps. Voss er ganske isete til tider.. Hilsen en glad brettkjører

 32. Barnsli når eg leser innslagene her og ser at det står at de som står i eikedalen e bare tapere, ehh, HALLO!!! bli voksen, sier jo bare litt om de sjøl. de som ik liker eiken, gi d en kjangs i år, e dødsfet vis u kjører der det er fett. har iallefall hatt det vannvittigøy hvert år eg kan huske…..Beste kombinasjonen e eiken om dagen, øl om kvelden….. guitardude86@hotmail.com

 33. Hoppet ? Men det var betryggende og høre at det ble en flate før landingen…. Noen som vet hvor lang den blir? over 15meter?

 34. Hei alle sammen!! …i Eikedalen, og takk for i fjor.
  Til alle dere som kommenterer Eikedalen negativt, skjerp dere!!! De som jobber i Eikedalen er kjempehyggelige mennesker, og serviceinnstilt til TUSEN!! og best av alt, med hjertet på rette staden..:-) det har jeg fått erfare flere ganger. \"Gutter og jenter\"!! gi de en tjangs, det blir nok mye bedre i år enn det var i fjor. Håper snowboarderne får egen løype i år, slik at vi som suser på carvin slipper alle småhoppene..
  Det blir årskort på kveld i år også, sees..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *