KNS & .SrfSnoSk8. inviterer Aker Brygge Cup Stand up Paddle


Andre Pinsedag – 5. Juni kl. 12.30 inviterer vi til turpadling og konkurransepadling med finfine premier og god stemning på Aker Brygge. KNS Aker Brygge Cup byr fra 2017 på en egen Ståpadleklasse! Vannrennsporten er organisert som en klasseklubb under Norges Seilforbund, så komboen seiling & sup er nå offisiellt et par.

SrfSnoSk8 står for gjennomføringen av arrangementet så det vanker cash til vinneren i proffklassen, & gavekort og utstyrspremier, i tur & trivselsklassen. Vannrenn er i sin barndom her til lands så selv om det finnes noen som trener aktivt er de aller fleste happy med å få sjansen til å padle i et felt med padlere på to bein.

Turklassen har en bane på rundt 30 minutter og padler på idealtid. Hvis Havnevesenet i Oslo mener at vi må holde oss innenfor baneområdet som er tett rundt Tjuvholmen, gir vi proffene en runde eller to ekstra. Dette opplyser vi på briefingen 12.30.


Planlagt skjema for aktiviteten er som følger:

Briefing Aker Brygge ved start/målområdet innerst i Kanalen midt i Aker Bryggekomplekset kl.12.30

Start Proffklassen: 12.45  Førstemann vinner en 1000,- lapp, gavekort på 500,- til de to neste.

Start Tur & Trivselklassen: 12.55 Gavepremier til 1/3 av deltagerne.

Blant alle som har meldt seg på enten via Facebookarrangementet vårt eller via email til shop@srfsnosk8.no og har fullført minst en runde er med i trekningen av en nydelig Fanatic Bamboo Carbonåre på 690gram.

Det er lett å parkere i området, nærmeste parkering er foran Skur 13 (skatehallen på Filipstadkaia). Selve padlingen er unnagjort på ca 30 minutter, så et par timer på parkometeret skulle holde. Vi har med et par ekstra Titan pumper i tilfelle noen trenger det, og vi kan låne deg brett å padle på om du gir oss beskjed på forhånd. Vi er sjappa fra 11 til 12 så er det noe som er krise kan vi hjelpe deg med det også. Hvis noen vil padle som lag, har vi to stykk firemanns Dragon brett til utlån. 

Kommer det magiske været vi har bestillt tenker vi å padle en tur etter konkurransen til Huk og kjøpe is og se på utstillingen av Oslos strandløver og løvinner. Vi har med oss SUP instruktører i både generell teknikk og Yoga på brett som gjerne hjelper deg til å padle mer effektivt eller gjøre noe som er utmerket aktivitet for kropp og sinn.

Vi sees!

One thought on “KNS & .SrfSnoSk8. inviterer Aker Brygge Cup Stand up Paddle

 1. Hello,

  My name is Amely. My work involves finding the best websites for promotion our clients.

  I would like to establish a partnership with you, since you have a great website http://www.srfsnosk8.no

  We are interested in posting a sponsored article with a dofollow link to our client’s website.

  What is your attitude towards this proposal? May I know your price for this type of ad?

  I look forward to receiving your reply.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *