Brettfestivalen i Oslo 2015

LBK2014_SrfSnoSk8_HelgeRotnes61 (1)

Norges største windsurfingklubb inviterer alle til festival lørdag 22 august (jepp nå til helgen!).
LBK2014_SrfSnoSk8_HelgeRotnes68 (1)
SrfSnoSk8 stiller fra klokken 12.00 med demo på det som vil bli det viktigste verktøyet for rekkruttering til windsurfing i årene som kommer (hemmelig, patentert & overraskende). Kjenner du noen som er mellom 150 og 175cm høy som ikke kan noe om windsurfing, så kan vi bevise at det kan læres uten instruksjon, på et par minutter, med et revolusjonerende rigg/seil som lanseres neste sommer. I tilegg stiller vi med telt å hente vafler & frukt i, fotoapparat – og så vi kjører en best pic & trick (premier for beste poserte action på vannet innenfor de røde “FANATIC” bøyene og som fotografen klarer å få med seg). Linselus kan generellt glede seg, da det vil være et par proffe fotografer som fyrer løs i tide og utide i tilegg til aktiviteten vår.
LBK2014_SrfSnoSk8_HelgeRotnes48

Det ser ut som om vi ikke får alt for mye vind, men imidlertid strålende sol & forhold for de som liker å seile i lett vind eller ta seg en vannrennstur. Vil du prøve det beste allround SUP brettet på markedet akkurat nå, så har vi med 2 stk Red Paddle Eleven Sport som vi låner ut på halvtimes turer. Er du i det sosiale hjørnet har vi også med en 8manns SUP til de som kan padle i team.
REdPaddlleEleven

Helge Rotnes gir tips og råd om rigging og tilpassing av utstyr ved ION teltet for de som har behov for det. Blåser det, kan alt skje! Uansett vi er der for deg – bruk oss!
LBK2014_SrfSnoSk8_HelgeRotnes58

Lysakerfjorden Brettseilerklubb arrangerer regatta i enkle såvel som vanlige former. Du kan være med uansett utstyr, om du vil konkurrere om å seile ut rundt en bøye og tilbake (juniorene er det som får det så enkelt) eller rundt på en ekte regattabane med forskriftsmessige starter og gjeldende seilingsregler. Vil du seile på en av banene må du løse startkontigent, fordi noen må vite at du skal starte og skal over mål og hvor de skal sende de usedvanlig flotte premiene. For de proffe pågår det kretsmesterskap i flere klasser. Påmeldingen finner du her: https://www.deltager.no/brettfestival_2015
LBK2014_SrfSnoSk8_HelgeRotnes43 (1)

Inne ved land holder vi spesiellt fokus på vannlek for de yngste deltagerene om de windsurfer eller står på vannrenn (SUP). Vi har en del utstyr til utlån, men det er absolutt best å ha med seg eget, da LBK sine barnegrupper legger beslag på mesteparten av det som er låneutstyr. Våtdrakt & vest må du i alle fall ha med om du tar med deg junior og tenker at nå skal det introduseres en ekte livsstilsaktivitiet for poden.

Best egnet denne helgen er et brett med kjøl, så har du en Viper og en junior er dette også en topp anledning til å se hvordan surfemiljøet er her i bakgården vår.
LBK2014_SrfSnoSk8_HelgeRotnes24

SrfSnoSk8 jobber mer med barne og ungdomsrekruttering enn resten av bransjen til sammen og kan tilby gode trygge våtdrakter med innbyttesystemer slik at poden alltid kan har riktig størrelse uten at det må kjøpes og vrakes hver gang det skytes noen nye centimeter med kropp i været.

WS_Skoleguidelek

Link til Lysakerfjorden Brettseilklubb sin invitasjon: http://lysakerfjorden.no/aktiviteter/medlemsinfo/446-velkommen-til-brettfestival-22-og-23-august

Veibeskrivelse: http://www.1881.no/Kart/?direction=%7b59.8978325264752%7c10.6261294834245%7cFornebu+Fjordpark+x+Snarøyveien+(166)+(Veikryss)%7d%7b59.89196167835301%7c10.634797811508175%7cStop%7d

One thought on “Brettfestivalen i Oslo 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *