Kjøre brett til helga? Jadda!

En liten overraskelse dukket opp på sykkelturen til jobb idag. Hva er det hvite som akkurat landet på jakka? Snø?!?!? WTF! Gleden over det lille snøfnugget overskygget frykten for hva som ville skje med den våte asfalten om det plutselig var minusgrader. Tanken på snødekte fjellsider dyttet frykten for det dårlige veigrepet et par racerdekk har. Nå var det bare å tråkke på for å få sjekket prognosene på internettet på jobben.

bilde

 

Hellige Maria! Vinteren er her! Til helgen åpner Kvitfjell, Geilo, Aurdal-Valdres og Gaustablikk-Gaustatoppen. Det er som musikk for kalde ører. Makan som det rister i brettfoten. Og jommen dukket det opp to paller med brett også. Hellige moder! Til helgen blir det ikke trasking på våt asfalt i 2 fordømte plussgrader. Kompiser ringes. “Er du klar?”.

Er alt utstyret i orden? Første mulighet kommer alltid brått på. Kom innom om du ikke er 100% klar. Vi er rustet for å gi deg den beste servicen før sesongstart.  Brett og bindinger er på plass. Det samme er hjelmer, hansker, votter, goggles,  jakker, bukser, undertøy, sokker…

Shit. Det ligger jo en video på Vimeo fra Geilo med en fyr som kjører brett denne uka. Shit banditt!

Its on!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *