SrfSnoSk8 Team rider Remi Petersen på 2 pl. under Lofoten Masters

SrfSnoSk8 team rider Remi Petersen surfet inn til 2 plass under Lofoten masters nylig. Remi er J-Bay local, og blod fan av C-Skins Våtdrakter. SrfSnoSk8 er stolt av å støtte han med drakter fra produsenten av noen av verdens beste våtdrakter.
Remi er Goofy footer og trivdes godt på left’en i Unstad bukten, og ble kun tuktet av Luca Petersen Guichard i finalen.
Se mer av Remi (Blå vest), og de andre finalistene her.
Remi surfet i en C-Skins Hot wired 5/4 under konkurransen, i Lofoten, på føttene hadde han ION ballistic 6/5mm boots.

SrfSnoSk8 ansatt, og C-SKINS team rider Åse Digranes Øydegard, tok en sterk 2 plass i kvinneklassen. Åse brukte C-skins Wired 5/4/3mm under hele konkurransen. Vi Gratulerer!! Vi Gratulerer også Frode Goa, med seieren og Norgesmester tittelen i Master klassen. Frode Surfer på Haydens surfbrett og C-skins våtdrakter. Våre Gratulasjoner, går også til Roar Berge som vant longboard klassen på brett fra SrfSnoSk8 (modern 9′) og jaggu tok ikke SrfSnosk8 team rider Julius Vegas andreplassen her.Skjermbilde 2013-10-16 kl. 01.23.19