Bilderapport fra Lydbølger 2013

Lydbolger-SrfSnoSK8_2013-53
Gratulerer til arrangørene av Lydbølger festivalen på Bore! Makan til klaff med vær & trivelig festivalpublikum har ikke vi sett på en norsk strand siden 80 tallet :)

SrfSnoSk8 stilte med ei lita surfbu på festivalplassen men det var på stranda vi regjerte aktivitetene denne helgen. Vi lånte ut Fanatic, NSP & Red Paddle brett til alle som ville prøve seg. Sammen med Gaute Kristiansen arrangerte vi en Stand Up Paddle konkurranse lørdag formiddag. En til to meter bølger gjorde konkurransen underholdende for publikum og utfordrende for deltagerne.

Vannjenta Helle Løvseth vant dameklassen foran snowboardjenta Lisa Wiik, mens i herreklassen vant Erlend Madsen foran Jørgen Michalsen.

Helge & Jørgen tok en bunke med bilder i løpet av disse to dagene på Borestranda – så kos dere med de. Kanskje er det bilde av deg om du var ute og kjente på hvor gode SUP brettene vi har valgt til norske forhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *