LYDBØLGER; Musikk og Surf festivalen på Borestranden 9-11 Aug. 2013

Da er det klart for Musikk og Surf festivalen på Borestranden, her kan du komme å for å surfe, kite, sup’e, bade, høre musikk, feste, mingle, shoppe, solbade, og ikke minst konkurrere. SrfSnoSk8 er sponsor og  med arrangør under både Kite eventet og SUP event. Vi er i tillegg tilstede med Stand på festival området, her kan du handle til Festival priser, og titte på 2014 modeller. Kite konkurransen blir arrangert sammen med Stavanger Kiteklubb, Her har du link til Påmelding: https://www.deltager.no/hangtime__best_trick_10082013  SUP konkurransen er gratis å delta på, påmelding her skjer på festival kontor eller direkte på stranden. følg med på når konkurransen starter. ved lite vind vil Stand up paddle bli prioritert, ved mye vind vil det bli Kitet. NRK kommer for å dekke arrangementet! Sees på stranden.

SUP_konkurranse_plakat_W DCIM101GOPRO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *