2014 North Kiteboarding, Fanatic windsurfing er i Oslo!

Fanatic_2014_windsurfing

Det er Juli & det er deilig sommer. Idag kom det et par spennende nyheter til sjappa i Oslo.

Som blant de første i verden har vi gleden av å kunne vise fram Nugget & Wam fra North Kiteboarding, Fanatic Freewave 106,96 og Freewave Textreme 96, den nye Tri wave 81.


De fleste av disse modellene er bare på kort besøk før vi setter de på vannet for å kunne gi dere førstehåndsinformasjon om hvordan disse oppfører under norske forhold. Det vil også være mulig å leie noen av disse for testing etter at jomfruturen er tatt (vi refunderer leiesummen ved kjøp). Vi kan levere Freewave 96 & 106 omgående, mens andre 2014 modeller vil ha ca 10 dagers leveringstid inntil de kommer i fullt monn fra mars 2014.

Om ca 10 dager kommer North Sails wave kolleksjonen (Volt, Hero, Idol & Soul Wave) og North Kitboarding twintips & Rebel 2014.

Så nå er det bare å selge unna det gamle, gjøre seg klar for å beføle årets nyvinninger og bestille vilt vakkert og svett det som du kjenner at er riktig for deg.

Samtidig dropper vi prisene på 2013 småbrettene med 10%, men har også shoppet noen 2012/13 brett på tilbud som vi tilbyr bbbillig. Vi selger også unna ymse wavebrett som teamutøverene våre og oss selv har lekt med for en slikk & ingenting slik vi ser det.(7-12′)

Stikk innom og fortell oss hvordan situasjonen din på vannet er nå, så hjelper norges mest erfarne windsurfingsanalytikere deg med å flette inn utstyret som gir deg ennå bedre opplevelser på vannet!

Ha en deilig juli videre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *