Klatreski for offpist – MTN Approach

mtnapproach_complete_setIdag fikk vi inn noe gøy. Klatreski for seriøse offpistere som nekter å bytte løssnøbrettet inn i et tungt splitboard. Mtnapproach har laget seg det alle vi som elsker løssnøbrettet vårt trenger for å kjøre jomfrupudder.

Et par lette ski med permanente feller som går på ryggen på turen ned. Vi har lenge håpet på noe oppblåsbart, men siden det ikke ser ut til å komme før om en ti års tid, er dette det beste alternativet. I motsetning til Splitboard er ikke noe tid som går med til å sette sammen og og plukke fra hverandre sakene. I motsetning til truger kan du karre deg bortover harde traverser og er ikke fast når underlaget varierer. Sammenleggbare klatreski er enkelt, raskt og koster kjetting, akkurat som splitboard løsningene. Prisen er høy helt til man titter på nærmere på hvordan denne pakka er laget og ser hvorfor dette koster 7-9000,- Her er det kvalitet i den minste detalj og man kjenner seg dus med designeren og skjønner at dette er laget av entusiaster for entusiaster og at det er ikke såå mange av oss :)

Vi gjort enkelt for dere som ikke er villig til å svi av hårklippengene til mor (5,3 hårklipper i følge de seneste opplysningene fra frisørbransjen). I Oslo har vi fullt sett til utleie, 350,- for en dag, 1000,- for en helg og full refusjon av leie inntil 1000,- om du kjøper et sett innen 14 dager etter at du leide produktet. Vi har kun to sett så kapasiteten er begrenset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *