Kite Demo Haugastøl lørdag & Søndag 16/17 Februar

spot_haugastolEr du keen på å teste en North Kite i helgen? I så fall har vi med oss EVO, Vegas, Neo og Rebel til Haugastøl. Petter Olstad og Øyvind Antila m.fl står klare til å låne deg kitene vi mener er best over alt på denne jord akkurat nå.

North Kiter er mer enn verdens tryggeste og mest solide kiter, kom innom og opplev hvorfor North Kiteboarding er verdens største produsent av kiter. Prøv hva det vil si å få en kite til å stoppe momentant med det unike 5te line systemet og få gode råd av viddas beste rådgivere.

Det er meldt ganske lite vind denne helgen, så det kan hende at demo vil fåregå på andre stedere enn rett foran Haugastøl.

Her er kartet for de fleste stedene å kite i nærområdet, så om du er i tvil om hvor vi holder demo er bare å stikke hodet inn på stølen og spørre hvor alle sammen er idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *