SNØ!

Ifjor hadde vi norges største snowboardvegg. I år har vi gjort den enda større. Vi har fått inn masse nye brett fra Lib-Tech, Gnu, Roxy, Rome og Dinosaurs Will Die. Vi har også godt med brett fra ifjor til 50%. Her går det unna, så om du ønsker å gjøre et røverkjøp kan det lønne seg og ta turen innom eller sjekke web-shoppen.

Snowboard i nettbutikken

Vi har god kontroll på alle modeller og alt som er tatt inn til butikk er testet på forhånd. Det er vi 99,953874562% sikkre på at vi er alene om i dette landet. Alle har ikke kjørt alle modellene, men til sammen har vi førsthåndskunnskap om alle modeller. Her ser dere bilder fra testen vår av Capita snowboards, Union Binding Company og Deeluxe boots mot slutten av sesongen ifjor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *