På Tur med Oslo Kiteklubb til Varberg

Høst campen til Oslo Kiteklubb i helgen ble en super “camp” med fine forhold i Apelviken og kulturmessig slik alle små steder blir når det teppebombes med 150 kitere langt hjemmefra. Liv på vannet og livlig utover kvelden. SrfSnoSk8 stilte på stranden med demo på kites og brett, med Øyvind Antila og Helge Rotnes som caddier.

Vi fikk bare positive tilbakemeldinger på utstyret og mener vi fikk fram budskapet om at 5 liners kiter er den tryggeste måten å kite alene på. Feinscmeckerene fikk prøvet fancy superlette Textreme Carbon brett, NTT bindinger, og lærte litt om hvordan North Kitene enkelt kan trimmes fra å være snille som lam til hissige kraftpakker. Godt å høre gode kitere som prøver North for første gang være så positive til Evo, Rebel, Vegas, Textreme brett og surfbrettene i bambus fra North Kiteboarding. Tilbakemeldingene vi får fra dere som tester går rett til designerene :)

Helge (jeg) tok noen bilder som jeg gjerne vil dele med alle som er interessert, det ble nok mest av de som testet North utstyr og en del ekstra av Ø.A. Det var åpenbart at mange måtte holde litt igjen fordi det var trangt om plassen, så Best Trick konkurransen er enkelt premiert med en Dakine T-Shirt. Den unge mannen på bildet under kan stikke innom sjappa i Oslo og plukke ut hva han selv liker.

Samtidig vil jeg benytte anledningen til å minne om at vi leier ut kitesurfbrett som Nugget og X-Surf med refusjon av inntil to dagers leie hvis du kjøper/bestiller brett. En fin måte å finne ut om man er klar for å få seg et brett som tar kitingen din til neste nivå.
Takk for en trivlig helg!

Se fotoalbum under

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *