BestTrick WS under Kretsmesterskapet i Oslo

15 & 16 september avholdt Lysaker´n årets Kretsmesterskap med brask & bram! Arrangørene dro på skikkelig med masse deltagere, digert telt, uhyre proffesjonell stab på vann & til lands. Det var en sann fryd å stille i bukta vår med Best Trick og huse speakertjenesten & frukt-toddi & vaffelpressene.

Kretsmesterskapet bar preg av at det var et åpent og imøtekommende arrangement på deltagerenes premisser. På tross av alvoret som foregikk i de eldre og erfarne regattaklassene ble juniorene som kjempet seg gjennom enkle regattaer, godt passet på av trenere og windsurfing foreldre. Her kom alle seg igjennom en regatta eller 5, med eller uten trapes!

SrfSnoSk8 kjenner sin besøkelsestid når regattaalvoret setter inn så vi stod for humor og stemning gjennom tidenes første BestTrick windsurfing. Dette var åpen klasse så variert som det er mulig å gjøre den. Freestyle i fri dressur blant barn og voksene som slett ikke hadde forberedt seg på å kunne vinne en ION våtdrakt til 4000,- skapte artige situasjoner. Deltagerne gjorde det de kunne komme på i farten med ulik suksess. Konkurransen foregikk i et avgrenset område foran tilskuerne på land, hvor alle ble fotografert i sitt livs beste (og første for enkelte så det ut til) triks :)

Krestmester Theodor Sundbye dro av med beste trick (avgjort med avstemming under premieutelingen), mens vi lyste opp tre sjeler til ved å trekke tre Dakine trapeser blant alle deltagerene.

En haug med bilder ble resultatet da det var best bilde som var poenget med BestTrick. Se – le og gråt – her er bildene fra helgen!

(og her er link til resten av bildene – http://www.srfsnosk8.no/?p=11731

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *