ROOKIE WINDSURFING


En ny sesong for Rookie Windsurfing er her. Vi har lagt ut informasjon og åpnet påmelding. Neste Rookie er:
Stavanger 18.-19. august. Vi gleder oss til å være på vannet med dere :) Rookie windsurfing er først og fremst for å lære mennesker mellom 8 & 16 år enten å windsurfe eller å bli flinkere windsurfere rent teknisk. Norges mest erfarne instruktører stiller villig opp for rookiene!

Har du ikke eget brett og våtdrakt har vi et begrenset antall til leie (se påmeldingslinken)

Er din junior påmeldt til Rookie Vest allerede? Det er litt laber påmelding, så hjelp gjerne SBF til med å få med flere lokalt! Vi kan ikke komme over fra Oslo og hjelpe dere med rekrutteringen hvis det er under 20 deltagere. I så fall må vi utsette, og heller se på hva som må til for å få de yngste i Rogaland til å ville bli tøffe windsurfere igjen.
 

Her er film fra Rookie Østlandet 2011:

Her er film fra Rookie Sørlandet 2011:

 

Link rett til påmeldingssiden ROOKIE

Link rett til påmeldingssiden for deg som vil lære å windsurfe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *