Natural Log Skateboards

Nå kan vi tilby cruisere av ypperste kvalitet som det oser kvalitet av. Håndlagde i San Diego, Independent Trucks/Randal Trucks, Red Bearings og Orangatang Hjul. Disse bretten består altså av utstyr plukket fra øverste hylle i alle komponentene.

Brettene er håndlaget en og en i California og gutta som har satt igang med prosjektet savnet muligheten til å ha høyeste kvalitet i alle delene i et cruiser brett. Cruiser brettene har tatt over store deler av longboardmarkedet i USA og vi venter på at det nå skal slå til for fullt her i landet. Mange som har longboard skal ikke rulle i 60 km/t og høyere og her kommer cruiserne som et enklere og mer hendig alternativ i byen. Letter og ta med seg og stabile i relativt høy fart.

Sjekk hele utvalget vårt her

Ta en tur innom butikkene våre for å se, ta på og lukte på skateboard som har høy “shit au, jeg må bare ha dette, for dette var vanvittig snasent!” faktor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *