Ladies & Ladies & LadySurf

http://vimeo.com/41686304
Et genialt initativ fra trenerapparatet til juniorene (Sigurd Skaug & Per Gunnar Haugen m.fl) aktiverte mammaer og resursdamene i Lysakerfjorden Brettseilerklubb (LBK) til å gå på vannet i helgen. LBK var ikke først med ideén, men størrelsen på aktiviteten er noe ganske annet enn hva vi har sett hos f.eks lille men flinke Nesøya IL.

Snøværet som herjet Oslo hindret ikke oppmøtet (de fleste var blitt godt utstyrt med 5mm våtdrakter, 6mm sko og luer fra ION & SrfSnoSnoSk8). Jentene kom til dekket bord hvor 30 brett lå rigget klart til bruk etter en tur innom simulatortrening og teori på land.

Mine damer & herrer, dette er trinn 3 i revitaliseringen av windsurfingsporten i norge. I 2004 tok vi barna på alvor med Rookie windsurfing og har fått stor aktivitet i alderen 8-18 år, windsurfing er nå en familiesport. I 2010 fikk regattaseilingen et kraftig løft for juniorene og skapte ny aktivitet i de seilforeningene som åpnet dørene. 2012 vil, i alle fall med Snarøya som utgangspunkt, nok en gang være den banebrytende klubben hvor alle mennesker, store, små, nybegynnere, viderekommende og resusurspersoner innlemmes i et livlig vennlig fellesskap, med vind på hjernen.

Vi sees på vannet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *