SpikerSuppa!

Torsdag 16/2 var SrfSnoSk8 sin dag i spikersuppa under Snowboard VM i Oslo. Vi har gitt bort masse billetter til VM og folket har vunnet dagskort i Oslo Vinterpark over en lav boot. Litt ekstra stas for neste generasjon snowboardere syntes vi var det eneste riktige, så vi kjørte en mini BestTrick på den ganske artige Quartpipen vi har til disposisjon fram til søndag. Her er et glimt av neste generasjon snowboardere. Vinnerne vant Sesongkort i Oslo Vinterpark, C3 Snowboardboots fra Deeluxe og 2000krs gavekort fra SrfSnoSk8.
Takk til deltagere og fremmøtte for en artig vri på aktiviteter i Oslo Sentrum.
Minner om at vi står i Spikersuppe fram til VM er over og har småkonkurranser hvor du kan vinne billetter og dagskort i tilegg til at vi låner ut Snowskate så du kan prøve deg i quarterpipen. Vi selger også litt av hvert litt ekstra billig hvis du har vært innom Spikersuppa og fått med deg et rabattkort.

God VM helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *