Invitasjon – Best Trick – Tryvann – Tirsdag

Det er VM og vi arrangerer SrfSnoSk8 Best Trick i Tryvann på tirsdag. Slå to fluer i en smekk. Bli med på ett arrangement hvor terskelen er lav og få med deg litt av konkurransene hvor terskelen er høy. Alle kan bli med og det blir filmet og tatt bilder som blir lagt ut på SrfSnoSk8 og Oslo Vinterparks sine sider.

Dette er alltid moro og nå blir det ekstra spesielt pga VM. Vi kjører igang kl 19 i Tryvann. Følg lyden av glade ski og snowboardkjørere som ikke er i Wyller. Vi er i Quiksilver snowpark og legger til rettet for moro for alle. Vi stiller med masse premier og premierer fler enn de som kan dobbel cork.

Her er en film fra forrige runde i Varingskollen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *