Oslo Vinterpark har åpnet for sesongen!

Det er en gledens dag i Oslo. Endelig kan hovedstadens snøsultne innbyggere tilfredstilles fram til klokken 22 på hverdagene igjen (Lørdag-Søndag 10-17). Tryvann skifter navn til Oslo Vinterpark. De har investert i mye nye bakker & greier blant annet fordi de huser VM i snowboard i midten av februar.

Vi gleder oss veldig til å se superpipe området i Wyller området når det har fått nok snø. Superpipen har egen heis og vil nok fostre mange nye talenter i årene som kommer.

Det all grunn til å rive seg løs fra juleforberedelsen og unne seg en runde i vår høyt elskede lokalbakke. Det er kunstsnø med 30cm natursnø oppe i åsen, så selv om det har sine begrensinger er det utrolig deilig å få startet sesongen og sjekket at alt utstyret fra ifjor er i topp shape før det virkelig laver ned med snø. Bor du nærmere Nittedal er også Varingskollen i drift fra idag.

.SrfSnoSk8. arrangerer som alltid .SrfSnoSk8.Best Trick i Oslo Vinterpark og Varingskollen for dere som synes det er moro å hoppe sammen med andre og vinne premier uten at det står om livet. Første runde blir 10 januar i Oslo. Mer om BestTrick kommer i senere news.

Se mer om hva som venter deg noen minutter fra Oslo sentrum her: www.tryvann.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *