NRK hos SrfSnoSk8

I begynnelsen av denne uka fikk vi en tlf fra NRK. “Hei vi skal filme en del av promo materiale for Snowboard VM i en butikk. Kan vi komme til dere?” Så på torsdag kom det 7 man på befaring. Jøss, tenkte vi. Vi ble enige om å starte kl 07.00 på fredag for att de skulle få jobbe i fred. De ønsket att vi mørkla hele butikken slik at de kunne lyssette selv.

Fredag morgen stod det 2 lastebiler og 20 mann klare. Fullt kjør, opp med lys, inn med ledinger, sette igang agregat og rydde unna varer som var i veien. Blir spennende å se hvor mye effektiv film det blir til slut. Kl er 09.45 og de holder på enda. Beklager til morgenkundene våre som blir møtt av totalt kaos. Ordnet kaos er det vell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *