For en uke! (windsurfing)

Srf Lista Okt 2011 from Srfsnosk8 Oslo on Vimeo.

Høstjakta på bølger startet i forrige uke med vår egen Jæren Wave. Norgeseliten kåret sin mester i Fritjof Opsal, men jaggu klinte det til med bølger og vind i dagene som fulgte. Spot X ved Refsnes viste seg fra sin beste side og på onsdag kokte det på Pissrenna på Lista (Lett å se at et par av gutta var drøyt overrigget og ikke kunne gi fullt jern, men en dag på vannet er en dag på vannet).
Foto: Nils-Erik Bjørholt
Her er Rapporten fra Terje:
Det er bare å takke væregudene for den beste høstjakta på vind og bølger på mange år. Pisserenna på Lista levererer varene på lavtrykk fra nordvest og det har vi fått i bøtter og spann. Oktober 2011 har så langt vært fantastisk, med perfekte dager, og rause bølger. Den mest brukte seilspotten fra “gamle dager”, Bua, er som kjent blitt stengt av for at fuglene skal få fly alene. Renna fungerer uansett best så lenge det ikke blir altfor stort. Den 4-6 meter høye moloen holder deg intenst årvåken både på vannet for å si det sånn… Til tross for at det er høst er det fortsatt gode temperaturer og fingrene har fremdeles føling bare drakta er varm. Bølgene har rullet inn med perfekt vinkel til vinden og selv om det ikke ble Hawaii i år har Norwaii vært helt på høyden, om ikke bedre. Renna serverer utvilsomt bølger i verdensklasse når elementene spiller på lag. Cross-off og sideshore gjelder så for meg er Pissrenna landets beste spot. Moloen sørger for at det skjelden er kamp om bølgene, faktisk kan det være litt ensomt uti der. November er normalt tiden med tyngste lavtrykkene så har utstyret klart, og følg med på værmeldingen!
Jeg er superfornøyd med de nye firespilers North Hero seilene som er ennå lettere og mer balansert enn Egomodellen som jeg har brukt i to sesonger. Vil du ha det like varmt på ørene som meg er det bare å løpe til nærmeste SrfSnoSk8sjappe og få seg en ION drakt.
Nå står november for tur og Lista er lagt høyt. Vi sees på Renna ?


Nedenfor er en drøss med bilder fra 19/10-2011 foran moloen på Lista. Hvis noen blir inspirert så vil jeg samtidig minne om at nå som 2012 modellene toger inn, har vi et par helt drøye tilbud på utgående modeller av wavebrett og seil.

One thought on “For en uke! (windsurfing)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *