Årets første snowboardfilm!

Da dunket Absinths Twe12ve inn gjennom døra. En av tittlene som vi har store forventninger til.

Den 12. filmen (derav navnet) til Absinthe Films. Absinthe er en av de største snowboardfilm-skaperne i verden og leverer alltid en forrykende film. Årets film vet vi ikke mye om da Absinthe har holdt kortene tett til brystet i hele sommer og slapp trailer (http://www.absinthe-films.com/) først samme dagen som vi fikk filmen på lager.

Det vi kan love er at det er 44 minutter tettpakket med halsbrekkende kjøring, med alt fra urbans, freeride og svæære backcountry kickere. Bonus features er 2×12 min “Flipside” episoder og egen slam section ++.
Også vet vi at disse 12 kjørerne (derav navnet 2) er med: Bode Merrill,Gigi Rüf, Johnnie Paxson, Dan Brisse, Sylvain Bourbousson, JP Solberg, Mat Schaer, Annie Boulanger, Lucas Debari, Wolfgang Nyvelt, Romain demarche and Nicolas Müller.

Kjøp her til fastweblavpris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *