Fanatic “Rail to Rail” – GRATIS!

Visste du ikke att det er 2012 allerede? Vi har fått inn Fanatic og North Sails sin Rail to Rail dvd! Kom innom en av butikkene våre for en gratis film spekket med action og 2012 produkter. Henter du en dvd skal du få med en plakat på kjøpet. Vi har også begynt å få inn 2012 seil og brett. Det er gratis å ta og føle på og du skal få med en hyggelig prat på kjøpet.

Masse spennende nytt fra North Sails. Nye materialer, ny design. Ned med vekt og økt ytelse! Kom innom og kjenn på en rigget North Sails ID i Oslo butikken. Ned en kg i vekt, kun 3,4 kg veier seilet på 5,9 m2. Sjekk ut nye Quad 81 og for helsas skyld – pass på at du er godt kledd for høst stormene. Landets største utvalg i tykke drakter og sko oppdateres jevnlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *