Kongen av Færder er kåret (2xVideo)

Kongen av Færder er kåret!

 Og her er den proffe filmen med helikopter og fancy edit.

Det blåste 5-10 m/s, var moderate bølger, med andre ord, ideelle forhold for å runde Færder Fyr/Tristein idag. Godt over 30 deltager møttes til dyst i “Kongen av Færder”, Urge Camilla & Martin sin Urge invitational på Hvasser Syd.

God stemning og flust med konkurransenerver og adrenalin preget bukta vår. Aldri har vi hatt så mange kitere på vannet her men det var bare moro. Windsurferne hadde åpenbart annet å sysle med i den lette vinden, så ikke annet enn en stake og et par øyer skapte navigasjonsutfordinger for feltet.Sist ut (ække så vant til flagg og tider og regattagreier) var Tom Rune Jarandsen. Overlegen båtfart på et North racebrett som han fikk nesten en hel time å bli kjent med, gjorde likevel at feltet ble innhentet og parkert på usannsynlig kort tid.

Denne karen har utvilsomt holdt igjen sine mørke racing kapasiteter, men idag slapp alt ut i en smell. Eneste konkukurransen på vannet fikk Tom fra C.Mike, vår mann som krysser hav uten annet enn håret sitt å bygge livbåt av i tilfelle krise. Tom seilte på North Racebrett, C.Mike på North freeride racebrett. Store finner & full power. Kiter på 12m2


Arrangementet ble holdt godt i tømmene av Camilla, Martin, Remi og mamma & pappaen til Camilla (og sikkert noen fler). Det var en glede å få dekke arrangementet, takk skal dere ha for et fingodt tiltak! Ryddig avviklet, og en aldelses overlegen skalldyrfest på Færdern restaurant. Vandrepokalen var av den dritfine sorten så Tom skal nok måtte kjempe hardt i årene som kommer for å beholde den.

Vi sees på Syd?
Hilsen HelgeBildene er tatt av Jonathan Bøøy (som også står for linselus pausebildene med Vegas og Select 135) & Helge

One thought on “Kongen av Færder er kåret (2xVideo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *