For en Lørdag!

Den Store Windsurfing Dagen på Snarøya 2011 from Srfsnosk8 Oslo on Vimeo.

Den Store Windsurfingdagen på Snarøya!

Lørdag gikk lokalarrangementet vi hadde sammen med Lysakerfjorden Brettseilerklubb i Rolfsbukta av stabelen. Max grensen for deltagere ble brutt så vi endte på 52 mennesker i alderen 8-16 år på vannet. Det er verdensrekord i Norge på et arrangement av denne typen.

M.A.O forventet kaos, men til vår store overraskelse klarte trener & instruktørapparatet i Lysakerfjorden Brettseilerklubb, med hjelp av personlig utstyr, noen lånte brett fra Asker Seilforening og alt som windsurfingskolen & SrfSnoSk8 hadde å by på, å få alle på vannet i løpet av dagen.

Vi storkoste oss med alle de små menneskene som tok alvorlige oppgaver alvorlig og uttrykte glede i store & små mestringsøyeblikk. Takk til alle som hjelp til og takk tilalle som var med! :)

De som vil bli rå windsurfere kan begynne å seile på mandager i Rolfsbukta. Vi har 10 utleie sett, men det er best om du har eget. Egen drakt i 4mm med tette sømmer og sko i 2,5mm og vest må du ha selv. Har du eget utstyr, så har vi oppbevaringsplass til deg, men du trenger en wire lås til å låse brettet. Meld deg på her: deltager.no

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *