JULEGAVETIPS (Wind/Kite)

Det er jo viktig å gi noe man vet at mottageren ikke har fra før. Det finnes et par alternativer som du kan være ganske sikker på det ikke er solgt mye av, fordi produktet er flunkende nytt og ikke alle kjenner til enda.

1. Windsurferens topp 1 liste er uten tvil mastefot med støtdemper og jekk. Den er en revolusjon som vi tror vil forandre windsurfing for alltid. Dette tekniske gjennombruddet koster 2999,- komplett.

2. Kitere er utstyrsvrak de også. Problemet er at mye av det som er virkelig heftig koster litt. De aller siste nye 2011 kitene koster fort gjort fra 8.500,- mens brettet alle drømmer om gjerne koster fra 4.000,- og oppover. En deilig ting som kan brukes til mang slags transport er en Dakine SX bag til 1599,-

3. Windsurferen som liker å være på vannet lenge trenger ferskvann. Dakine har laget en smart sekk til å ta med seg vann utenpå vest og trapes til 399,-  Er du imidlertid på jakt etter noe nesten vet om, så har vi lett på øverste hylle og funnet fram noen stilige oppblåsbare nakkestøtter fra ION som gjør bilkjøring mye kulere og behageligere 149,-

4. Kiteren som bare skal få en liten ting, vil sette pris på en kompresjonsbag 149,- til å pakke kiten bitteliten. Pumper er forbruksvare for kitere, så en ny en blir alltid satt pris på! Ellers så er det mye ettertraktet i våtdrakt avdelingen, spesiellt denne neopren luen 299,- er virkelig god.

Av dingser som engasjerer fra den er pakket opp til den kommer i funksjon, anbefaler vi at det tittes i dingseavdelingen. Der er det fantastiske fiklesaker som foreviger eller dokumenterer all moroa.