JULEGAVETIPS (Snowboard)

Det er nå det gjelder. Det er vinter, det er snø, lykken er å få noe å bruke 1. Juledag!

Snowboardere er som boardere flest. De må ha saker i skikkelig kvalitet som gjør en forskjell ute på brettet. Her er topp 10 listen:

1. Brett med Rocker & Magnatraction. Rocker/Banan brett er moderne snowboarding. Brett med spenn fungerer fortsatt, men har mye mindre bruksområde og blir litt som å velge tohjulstrekk på bilen når firehjulstrekk koster det samme.

2. Bindinger som lar deg spenne deg fast på vei ut av heisen. Fastec er løsningen, og den er god.

3. Boots som er ca 1,5 cm kortere i sålen. Å plante tær eller hæl i bakken når du er på en god sving er som å stoppe like før du har det veldig godt, og ta et kaldt bad. M.A.O dette er noe alle vil unngå. ONE boots fra Superboot produsenten Deeluxe er svaret.

4. Brett må vedlikeholdes. Vi kan tilby et nesten komplett verksted i en smart pakke fra Dakine til 1199,- Ellers er det mange ulike nivå på service saker hos oss. Alt fra Siklinger til 69,- til smørejern 499,-

5. Sokker & undertøy.

6. Superlett hjelm til 1199,-

7. Kule funksjonelle goggles (snøbriller).

8. Snowskate til leik når heisen er blitt kjedelig eller ikke er i nærheten.

9. Stor bag til boots og klær

10. Klær, bagger, klær, luer og masse mere.