JULEGAVE TIPS (GPS,Video,Survival)

Deilig med Jul igjen :)  I disse tider tar vi gjerne imot, besteforeldre, foreldre og kjærester med flakkende blikk og vinglete beslutningsgrunnlag som trenger presanghjelp! Her er listen til de som har mye men ikke alt.

1. Det aller nyeste leketøyet vårt  er hjelmkamera med GPS så du kan vise hva du opplevde og hvor. Lett å bruke, robust og kan festes på brett, hjelm, bil, fiskestang, spark, akebrett, ski, ja du skjønner hva jeg mener. Genial for oss som mener det er viktig å vise linjen vi kjørte sammen med filmen. Masse ekstrautstyr, blant annet 100% vanntett hus om du skal under vann også.

2. Hvis 3999,- for videokamera er i overkant denne julen, så får du markedets mest brukte GPS for windsurfing og kiting for 1699,- Denne gjør alle som bruker den til bedre seilere og det skaper ny spenning på stranda når vi speeder mot hverandre. GT-31 Genie er allsidig og kan brukes til all slags GPS sporing og er lett å bruke sammen med f.eks Google Earth.

3. Når du rett og slett trenger en gave som ikke koster så mye men som er ekstremt nyttig på vannet, handler det om noe vanntett selvfølgelig. Vi har vanntette poser og bagger i flerfold. Alt fra en liten lur pose for 399,- til å ha Iphone eller andre telefoner på armen ute på vannet er superkjekt. Veldig lurt om man er på vannet alene innimellom. (Det går fint å operere telefonen gjennom posen). Eller så kan man også tenke litt større bagger til seilere, eller til oss som ikke vil fylle bilen med saltvann. Vanntett fungerer jo begge veier :)

4. Så mine damer og herrer, det går an øke sikkerheten på vannet hos de aller fleste. Har man påkledningen i orden så tåler du mange timer i vannet. Seiles det imidlertid ut over høsten i norge, blir det tidlig mørkt. Da dreier det seg om å ha noe som skaper oppmerksomhet når du enten trenger hjelp, eller båter på vannet ikke ser deg. Et strobelys (299,-) er veldig effektivt, men selv et par lysstaver (30,-) er til god hjelp.

5. I Survival avdelingen er vi også sterkt inspirert av Trekant på NRK, og har gleden av å bidra med 0,6mm våtdrakt fra ION. De koster kr 10,- og beskytter godt mot befolkningsvekst og annen vekst i underlivet. Et naturlig antrekk når man prøver å kopiere følesen det gir, å bruke utstyr fra SrfSnoSk8 ute i naturen, på privaten.