Fra surf til snowboard for teamkjører Charlotte Hagen!

Charlotte har kommet hjem fra noen deilige sommermåneder i Portugal og har spikret planene for vinteren som venter runt hjørnet. Det blir konkurranser i Europa, tur til Canada og mye moro hjemme på Voss og i Hemsedal!


© Foto: Erlend Haugen

En rapport fra good times i Portugal mens vi venter på snø!

Da er 3 mnd. i Portugal, Ericeira unnagjort. Det var ikke lett å dra derfra, men nå den siste tiden begynte bølgene å bygge seg opp såpass mye at jeg ikke lenger hadde noe uti havet å gjøre!

Surfing er virkelig den vanskeligste, men allikevel den mest avhengighetsskapende sporten jeg noen gang har bedrevet. Jeg hadde jo surfet litt fra før, og regnet med at jeg skulle få ganske rask progresjon denne gangen. Men jeg må innrømme at dette tar tid. Bare en eneste bølge er verdt de to timene med slit du legger i ei økt. Det føles ut som om armene er i ferd med å falle av og ryggen er i helspenn. Men den ene bølgen får deg til å glemme alt.

Who needs a car?

Har hatt noen fantastiske morgensurføkter med jentene. Det ble vel fort en kjent sak at jeg ikke er noen morgenfugl, men de dagene jeg kom meg ut av senga og inn i våtdrakta klokken 07.00 med stranda og bølgene for oss selv, soloppgang og påfølgende kaffekos var uvurderlig. Og kveldsøketene med solnedgang, der jeg bare ble sittende trollbundet på brettet å stirre på solen i horisonten. (For så å bli skylt over ende av et større sett med bølger som jeg ikke var oppmerksom på!)

Ericeira er definitivt et sted jeg alltid vil komme tilbake til. Det er et sted man kan slappe godt av, hente seg inn, og samle nye krefter til vinteren. Alle som kommer dit finner roen, og ønsker å bli lengre – ikke bare meg.
Sender med noen stemningsbilder fra kolleksjonen min med solnedgagner! Må bare tilføye at det ikke er så innmari lett å få til actionbilder, og når det først er noen som gidder å ta bilder er det ikke sikkert at surferen får det til så bra ;)

Hilsen Charlotte

En liten mix av shots fra Charlotte. Det beste i verden er jo solnedganger og puddersnø…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *