Teamseiler Terje Tuft forsynte seg av gormetbølger på Lista!

Nå sniker temperaturen seg nedover og minner oss på at nå går det mot vinter og snø. Men for oss vindelskere betyr det også at endelig kommer høstforholdene for våre windsurfere, kitere og surfere. Teamseiler Terje har trippet rundt i hele sommer og ventet på nettopp dette som Lista serverte på sølvfat.


©Foto: Nils-Erik Bjørholt

Sammen med fotograf Nils-Erik Bjørnholt lot de seg forføre av forhold som matcher noe annet som noe annet sted i Europa kan servere.

©Foto: Nils-Erik Bjørholt

Her kommer Terjes ord og noen grom shot fra Nils-Erik (klikk på bildene for større bilder).

En av bølgeseilernes klare favoritter er Lista selv om det omdiskuterte verneforbudet desverre begrenser lovlig seiling til “Pisserenna” ved Borhaug.

Denne fredag 18 september vil nok stå som en av 2010 sesongens aller beste dager… og den beste på kanskje flere år. Linjene var fantastiske med cross-off vind, ti sekunders perioder og masse kraft.

Det var mitt første møte med North 2011 Ego 4,7.
Dette seilet fungerte perfekt med god kraft og balanse. Et rett og slett fantastisk seil!

Det er godt å utsette skobruk inntil videre, men brukte ION surfesokker med åpen hel og tær som bevarer feeling samtidig som anklene holdes varme. Rett og slett genialt produkt fra ION!

I sommer fikk vi alle en påminnelse om at sko i bølger innebærer alltid en fare for å sitte fast i fotstroppen, noe Teamkamerat Andreas Samuelsen fikk smertelig erfare med ankelbrudd i sommer.

Ja, bølga på Renna “gøgger” og med logo til masthøye sett må man unngå å ramle på feil sted og bli vasket i moloen.

©Foto: Nils-Erik Bjørholt

Nord-Vesten serverte gourmetbølger atter en gang og mange timer på landeveien gav full uttelling. Selv med forstuing av fingre og håndledd… og armen i fatle. Norge har som kjent verdenklasseforhold, men i motsetning til andre plasser var vi tre i vannet på det meste.

Jeg satser på å være klar til neste servering.
 
Hilsen Terje

Red.anmerk.: Nam … nam … Terje! Utrolige forhold og utrolige bilder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *