UTSATT PGA KRAFTIG REGN – FÆRDER OPEN 2010 (Kona) Lørdag 28/8

Dessverre er det meldt kraftig regn og 2m/s på lørdag så vi utsetter inntil videre :(


Har du Kona, eller får lånt deg en, er det bare å stille til tur regatta på med utgangspunkt fra Stange hytta på Hvasser.

Vi velger bane i forhold til vær, men seiler på faste merker eller øyer. Alternativene er mange, men strekningen vil bli noe slikt som fra Syd til Verdens Ende eller Sandøya rundt. Det kan ta en tilme eller to så vi minner om at pumping er forbudt :) Minstekrav for å delta er at man mestrer å seile med trapes og at seilingen forgår på eget ansvar. Arrangørene er med å seiler selv så beredskapen er lavere enn under en “seilforeningregatta”.

Vi seiler to klasser: De med komplett Kona utstyr “Kona1” og de med Kona brett men ikke entype rigg. (De feteste premiene er i Kona1 klassen, men heder og ære vinner man uansett).

Vi setter igang klokken 14.00 , så da må du mett, utørst, være rigget og klar.

Kl 20 inviterer vi til KonaGrill & Trivsel på terrassen og omegn hos Stange. Ta med noe mat og drikke til grillen, vi byr på litt drikke, men ellers må dere stille med egne greier. Slukke tørst, premieutedeling og musikk fyres så snart vi har kommet oss på land.

Vi regner med at det blir seiling fest og oppholdsvær lørdag, så søndag er vi på friseiling. Er meldingen god kan alle ha seg på småbrett, er den dårlig kan man være slapp og fornøyd med lørdagens minner i hodet. Vi er imidlertid windsurfere så improvisasjon for å underholde oss selv er aldri langt unna.

De som vil ta en skikkelig helaften på Hvasser med oss, kan booke seg inn på Hvasser hotell (billig og bra) http://www.hvassermotell.no/ tlf 3339 3001 eller noe annet lurt. Få ting kan konkurrere med en sommerkveld på Hvasser Syd etter å ha vært på havet.

Man kan kjøre helt ned til Stange hytta (i enden av veien) og lesse av, men parkering skjer oppe på parkeringsplassen 100 meter før stranden. http://kart.gulesider.no/m/InTVu

Link til påmelding. Påmelding er griseviktig, ikke fordi det koster noe å være med men fordi vi må passe på at du har en stol og litt drikke når du kommer på land.

Og du, hvis du skulle ville bruke denne anledningen til å kjøpe deg en ny Kona, med eller uten rigg, så får du et en komplett utgave til 14999,- og bare brettet for 9000,- Det er billig :) det.

Sånn kan det være her ute!

Vi sees!

Hilsen Eivind og Helge og Team SrfSnoSk8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *