Med flagget til topps på Fonna 17. mai!

På selveste 17. mai arrangerte Team Uganda contest i den gjeve SrfSnoSk8 Best trick serien, som siste sjans til å kvalifisere seg til finale på fonna 26. juni 2010. Men ikke fortvil folkens, for til helga blir det mulighet for å kvalifisere seg i en drop-fra-taket-på-skatehallen i Bergen-til-big-airbag. Og for de som ikke har kvalifisert seg til da, så blir det en extra kvallik på konkurransedagen 26. juni.

Men aller først tilbake til hva som skjedde på Fonna!
På 17. mai stod stillte Emil Fossheim opp med 2 helt nye kickere som vi skulle ha Best Trick på, men de #$#$%% værgudene hater oss tydeligvis, så vi fikk servert drittvær i form av tåke, dårlig sikt og dårlig gli, så etter noen hopp-forsøk og et lite møte med kjørerene ble vi enig om å kjøre rail-jam istedet.

Det ble fantastisk god 17. mai stemning på breen, med norske flagg, fete premier og masse chille folk. Som vanlig ble det gjort en ny vri på contesten vår, og denne gangen delte vi ut premier underveis for feite tricks, speakeren ropte opp tricks vi ville se, første mann som satt trickset fikk premier. Enkelt og greit!

Men det ble selvfølgelig en finale også. Paul Kabugo, Joachim Eltvik og Joachim Danielsen var de som utmerket seg mest og kjørte finalen. Når finalen begynte var vi drittlei av railtricks, så det ble finale med beste flip-tricks/mest flips på rail-hoppet, Paul Kabugo slo foten i første forsøk og måtte trekke seg- så då stod finalen mellom Joachim og Joachim. Joachim! vant overlegent med div flips, og som rosinen i pølsa ble det gjort en ganske drøy bs Rodeo- husk på det folkens, det er tross alt et hopp til en rail på ca. 30 cm…

HURRA HURRA!

Takk til alle deltakere, crew og sponsorer!

Her er filmen fra dagen:

Fonna railjam2010 from Andreas Storebø on Vimeo.

Og her er bildene fra dagen i tåka:
Foto: © Jørgen Fordelsen