Klubbtur og kitesurf på høyt nivå i Danmark!

Teamkiter Jørn Hauge dro i pinsehelgen på kitesurf tur til Danmark sammen med Stavanger Kiteklubb og Oslo Kiteklubb. Totalt var det rundt 60 ivrige kitere med danskebåten klare for tur denne helgen.


Alle bodde i Bork Havn (Hvide Sande) som var booket gjennom Danland. Danland har flere leiligheter langs kysten, kun noen få meter fra kitespottene i flatt ferskvann!

Et magisk sted for alle som liker å boltre seg i det våte element:))). Været var upåklagelig med høy temperatur, god vind de aller fleste dagene og sol fra skyfri himmel. Flere nybegynnere var også med i år og de aller fleste fikk sine første meter oppe på brettet denne helga. Virkelig kjekt!!! Smilene stod i kø og energinivået var på topp! Gamle og nye triks for viderekomne ble terpet inn med “heia rop” fra stranden.

Stemningen var bare helt på topp! På lørdags kvelden arrangerte Oslo Kiteklubb grillfest på stranden med gratis grillmat, musikk og høy party faktor :).

Alt i alt var dette en særeles vellykket kitesurf tur med godt samhold og samarbeid mellom klubbene og kiterne. Klubbene prøver å få til en Danmarkstur hvert år og den legges som regel til pinsehelgen.

Så for de av dere som ikke kunne være med denne gang, er muligheten helt sikkert tilstede neste år:).

Dette anbefales på det sterkeste!

Hilsen Jørn Hauge, Stavanger Kiteklubb

Her er noen flere bilder fra turen: