Stor stemning og Paul Kabugo dro seieren på SrfSnoSk8 BestTrick Myrkdalen 6 februar 2010

Konkurransen denne helgen ble en stor suksess med høy stemning og et greit utvalg av lokale kjørere. Myrkdalen Skisenter hadde vært så ekstra greie med oss at de sendte sine beste menn opp i fjellsiden uka i forveien med sin beste tråkkemaskin for å bygge de beste hoppene Vestlandet har sett på vinterstid. Vi spurte etter ett hopp og de ga oss 3!
bsvestforside1

Denne artikkelen er nå oppdatert med film!

Så aller først en takk til Rune og han andre karen vi ikkje husker navnet på. Og som om ikke det var nok stillte de opp med snøscooter til oss med sjåfør for å få kjørerene raskt og effektivt opp til toppen.

SrfSnoSk8 BestTrick contesten startet med en halvtimes Jam, der dommerene skulle plukke ut 3 personer som skulle kjøre super-finale med 2 runs hver. Det var mye fet kjøring her, Mr. Ole-Kamikaze Kvamme som ved minst en anledning tidligere har utmerket seg med spin-2-win i en tidlig utgave av SrfSnoSk8 BestTrick i Eikedalen- gikk plutselig All-in med dobbel-cork 9, han var bare millimetre fra og stompe det trickset- desverre klarte han ikke det før Jam-en var over.

De tre som kom videre til Finalen var Paul Kabugo som kjørte som en Gud hele dagen og stompet alle tricks, bs5, bs7, fs5, fs7, cab5 og bs rodeo5 for å nevne noen og publikum var jo helt ville da den vass-ekte vossingen og lokale helten Paul Kabugo viste resten av gjengen kordan dette skulle gjøres. Ruben Gundersen stompet en sinnsykt fin fs7 og kom selvfølgelig med til finalen med denne og siste mann ble Kim Jensen som kjørte vanvittig bra og stompet flere bra tricks, blandt disse ne fet bs rodeo5 og en fs7.

Siden vi ikke er like pinne-streit og høytidlig som skiforeningen fant vi ut at det var så god stemning og så mange gode kjørere at dommerene fikk plukke ut en kjører til som fikk et wild card til finalen og dette gikk til Johnny Morlandsstø som stompet en bs5 og var ganske nærmt en bs9, og har tidligere slått til med 2 seiere i tidligere srfsnosk8-jam`s på fonna, deriblant med dobbel frontflip i finalen. Men som om ikke det var nok; Finalen ble omgjort til 3 hopp istedenfor 2, og mr. Ole-Kamikaze Kvamme fikk et hopp i finalen for å prøve seg på sin dobbel-cork9. (dette fordi dommerene fant ut det var en fare for han selv å gi han 3 hopp, mannen e jo gal!)

I finalen satte Paul standarden med bs9 i første hoppet og dette fikk resten av gutta på toppen til å skjelve i buksene. Kim stompet en stor bs rodeo5 i andre hoppet sitt etter å ha bommet på en switch bs rodeo5 i første forsøk og dette ble hans tellende hit. Ruben Gundersen Kjørte på og stompet en kul fs7 i andre forsøk og nesten en cab7 i tredje. Johnny var litt uheldig og litt gniten på å teste dobbel frontflip så han endte på en fjerde plass. Paul holdt på å stryke med i sitt andre forsøk etter at han hektet brettet i hoppkanten da han prøvde på switch bs rodeo5. Da var det bare en kar igjen på toppen; Ole-Kamikaze Kvamme! Han tok litt mer extra fart og gikk sef. for fs dobbel cork9, men var uheldig her også. Neste gang fikser vi et litt større hopp til deg Ole! Då blir det helt sikkert stomp!
bsvestforside2

Paul dro i land seieren med sin bs9, Kim Jensen kom på andre med sin store bs rodeo5 og Ruben Gundersen fikk 3. med sin fs7. Vi gratulerer!! Så håper vi mange kommer neste gang til Eikedalen som vi prøver få til om ca. et par uker…

Enjoy bilder! Video-klipp kommer snart… Og takk for oss!

Hilsen Andreas Storebø og SrfSnoSk8 BestTrick gjengen i Vest.

Best Trick Myrkdalen 2010 from Andreas Storebø on Vimeo.

Takk til sponsorene våre (og Team Uganda):

logoer vestlandet 2

forside-news

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *