Teamkjører Lisa Wiik til OL i Vancouver!

Lisa som i dag ligger 3 på TTR rankingen og 2 på Borton Open Series er tatt ut til å kjøre for Norge i halfpipe. Vi vet Lisa har jobbet hardt for dette og gratulerer henne! Denne uka kjører hun X Games i Aspen og så blir det Burton Canadian Open.
lisa hoppende glad

Vi forstår godt at Lisa er hoppende glad…

Følg Lisa på bloggen hennes!

Her er pressemeldingen fra Snowboardforbundet:

10 snowboardere klare for OL

Olympiatoppen har i ettermiddag tatt ut 10 snowboardere som skal representere Norge under OL i Vancouver i februar. Tre snowboardcrosskjørere og 7 halfpipekjørere er nå kjempeglade, i full gang med forberedelser og klare for å vise hva de kan i OL!

Ungt lag
Det er et jevnt over ungt snowboardlag som er tatt ut til OL. Yngstemann er Ståle Sandbech (BSK) som kun er 16 år. Lisa Wiik (Trondheim) representerer i andre enden av aldersskalaen med sine 30 år. Kjersti Buaas (Trondheim) blir lagets OL-veteran med en bronse fra Torino og en 4. plass fra Salt Lake City.
– Selv om laget er ungt er vi godt forberedt, forteller landlagssjef Vidar Nyhus.

Disse kjørerne er klare for OL:
Helene Olafsen, snowboarcross – Kolbotn IL, 19 år
Stian Sivertzen, snowboardcross – Kongsberg IF, 19 år
Joachim Haavikhagen, snowboardcross – Geilo IL, 18 år
Kjersti Buaas, halfpipe – Trondheim, 28 år
Lisa Wiik, halfpipe – Trondheim, 30 år
Linn Haug, halfpipe – Trondheim, 19 år
Ståle Sandbech, halfpipe – Bærum SK, 16 år
Tore Holvik, halfpipe – Geilo IL, 21 år
Fredrik Austbø, halfpipe – Stavanger, 21 år
Roger Kleivdal, halfpipe – Geilo IL, 21 år

Glade og klare for å jobbe knallhardt
Landslagskjørerne er nå samlet i DnB NOR-huset i Colorado der de både koser seg på brett og lader opp til nye konkurranser, og nå ikke minst mot OL.
– Da kjørerne fikk beskjed om OL-uttaket hadde vi en samling utenfor huset og det var mye klemmer og god stemning, forteller landslagstrener Jonte Grundelius fra Frisco som legger til at hele gjengen dro rett i bakken for å kjøre brett.

– Kjørerne er glade nå og klare til å jobbe knallhardt for å vise hva de kan i OL, forteller landslagssjef Vidar Nyhus etter at han har ringt og fortalt kjørerne at de er klare for OL.
– Pipegjengen kommer til å jobbe for å fly enda høyere i pipen og jobbe med å sette alle triksene sine hver gang. Snowboardcrossgjengen kommer til å jobbe masse med å perfeksjonere den gode gliden. De skal gli fortere og fortere, forteller Nyhus.

Neste uke er det klart for prestisjetunge X Games i Aspen, der mange av OL-kjørerne også skal delta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *