En latte med teamrider Simen Neraker, mens armen gror!

Nå har jeg vært på tur til Davos og Laax… 19. desember knakk jeg armen i Hemsedal på Tacky invitational. Det er nå litt over en måned siden. Desverre ble det sånn at jeg ikke fikk kjørt Oneill Evelution eller Burton Europen Open. Siden jeg hadde bestillt flybillett bestemte jeg meg for å ta turen for å kjøre pudder og heie på Norge.
simen latte

Litt av det jeg så…

I Davos var det coursen 1 rail, 2 hopp i line også en hipp. Nordmenne kjørte veldig bra, og Sondre Tiller kom en 5. plass med en stor Cab 900 til en enorm bs 1080. Gratulerer!!

I Laax kjørte Norge bra. Mikkel Bang fikk en 2. plass i Slopestyle etter Finnen Peetu Pirioneen. Gjermund Braaten kjørte døds bra med en Cab 900 – fs 1080 – Bs 1080 Latecork som gjorde at han havnet på en vellfortjent 3. plass. Tore Holvik kjørte også slopestyle finale og gjorde den største ss bs 900 jeg har sett.

I pipen kjøte Tore Holvik og Ståle Sandbech høyt og tekniskt i semi finalen. Tore klarte desverre å knekke håndleddet på en enorm fs dobbelcork 1080. Da var Ståle igjen som eneste nordmann i pipefinalen. Ståle kjørte sitt beste run noensinne som besto av en en svær fs 720 – Cab 1080 – Fs 900 – Bs 900 – fs air. Han scorte hele 90 poeng og havnet på en suveren 4. plass.

Nå er armen snart bra igjen og jeg ser frem til å dra til Canada uten gips 29. januar for Canadian Open. Se opp for film og bilder fra Canada.

Hilsen Simen med armen i gips…