Produkttest: Dakine Impreza

6 ansatte dro til Hemsedal for å kicke igang sesongen. Der testet vi flere av produktene vi fører denne vinteren. Her gir vi deg feedbacken på Dakines nye hanskemodell, Impreza.

impreza

Fakta om Dakine Impreza. Parkhanske med GoreTex® og X-Trafit® teknologi. Dette betyr att du får en lett hanske som er vindtett, vanntett og som har sveiset sammen membranene slik at hansken føles som ett stykke og du merker ikke lagene av membraner. Denne modellen har varmegrad 2 av 5 på Dakines varme skala.

Prisen er 699,-

Hemsedal bød på pudder lørdag og regn på søndag. Dette førte til at vi fikk testet hansken under flere forhold på en helg. Flaks. De fleste vurderer hansken utifra om man er varm og tørr. Nå ble det ikke mange minusgradene denne helgen, men hansken holdt varmen godt I –5 grader og noe vind. Dette er en hanske som skal erstatte de enkle parkhanskene som du kun kan bruke om du er varmblodig eller kun om våren. Dakine Impreza vil nok holde for de som ikke fryser lett på hendene gjennom en hel sesong. Det att den er vindtett gjorde att nedkjølingen ble minimal.

6634På søndag bøttet det ned, men vi dro I bakken, selvfølgelig. Fra kaos og masse mennesker som jaget årets første pudder fikk vi bakkene nesten for oss selv denne dagen. Sikten var dårlig og membranene I jakker, bukser, boots og hansker fikk kjørt seg. Etter endt dag var vi alle knusk tørre på hendene. Hanskene hadde gjort jobben.

Konklusjonen er att dette er en meget komfortabel hanske spesielt etter at den har blitt kjørt inn. X-Trafit® teknologien gir en følelse av en enkel hanske selvom den består av flere lag. GoreTex® mebranet holder vind og vann ute slik at modellen kan erstatte “varmere” hansker for de som fryser lite. Vi er positive og vi er trygge på å kunne anbefale som ett bedre alternativ til de “kalde” parkhanskene som dominerer dette markedet.

Kjøp den her:

http://www.srfsnosk8.no/shop/index.php?c=root&product=1300-390-29


Mvh

SrfSnoSk8s testpanel