Årets snowboardpakker

Vi lanserer årets snowboardpakker hos SrfSnoSk8.

Har du lyst på en god pakkepris, men bindingen som følger med i pakka er ikke den du kunne tenkt deg? Har du veldig lyst på Lib Tech Skate Banana og Union Force, men de kommer ikke i pakkeløsning. Vi har løst problemet for deg.

IMG_4156

Velg fritt blant alle våre snowboard og bindinger.

Vi gir 1000,- avslag på veiledende pris i pakkerabatt uannsett hva du velger.

Dette gir deg muligheten til å kjøpe akkurat de komponentene du ønsker og allikevel får du pakkepris. Fet deal? Ja, det er det.

Velg blant Ride, K2, Nitro, Gnu, Lib Tech, Capita og Forum brett.
Sett så på bindinger fra Union, Raiden, Bent Metal eller Gnu (Fast Tech). Spar kr. 1.000,-*

Info til nettkunder!!!!!
Vi jobber med å legge ut pakker i nettbutikken. Disse vil komme på plass mandag 23. november. Ta kontakt på shop@srfsnosk8.no hvis du ønsker å bestille mens du venter.

Pakkeksempel:

9797Gnu Carbon Credit veil 3999,-

Har du lyst på Banan Technology, men lommeboka er ikke helt med på hypen? Dette er løsningen. Så mye brett for pengene at det nesten ikke er til å tro. Godt for lommeboka og for kjøregleden. Carbon på kreditt som bidrar til lav vekt og lang levetid på det rocka spennet i denne bananen. Bestselgeren til Gnu.

Håndlaget i USA på verdens mest miljøvennlige snowboardfabrikk. Lett kjørt brett for kjørere på alle nivåer. Har vunnet priser i flere år og er masse brett for pengene. Dette brettet tar deg fra nybegynner til avansert kjøring på enklest mulig måte. Basert på Carbon Highbeam som vant priser år etter år hos Transworld Snowboarding, Future Snowboarding og Snowboarder.”

9865m/ Gnu Street binding veil 1999,-

“En superallrounder med revolusjonerende Fastech teknologi. Bygget i super kraftig temperaturbestanding nylon. Superlett å tilpasse, supergod å bruke. Street rimer på beat, feel the heat. Brukes av Teamkjører Mathias Nesheim og har passert kvalitetskontrollen.”

Pakkepris 4999,- Spar 1000,-*

Her får du Banan Tech og Fastech binding til en uslåelig pris.

9892

Lib Tech Skate Banana veil 5499,-

“Cobacabana dette er den orginale skatebanana. Revolusjonen startet her. Dette er tredje generasjon, altså et hav av tid før alle kom med kopiene sine i år. Brettet som ble fortest utsolgt på verdensbasis ifjor er nå endelig å oppdrive i Norge. Banana Technology flytter kantgrepet til området mellom bena. Fungerer utrolig bra i løypa, på rails, i pipen, gir god jibs. Ett snowboard er ikke ski så hvorfor skal det være konstruert som en? Snowboard konstruksjon slik som det burde være. Sjekk ut www.libtech.com for mer info eller stikk innom en av butikkene for en prat om bananer.

Dette er mer allround enn allround brettene. Dette er ett brett som setter sykt bra kant og er stabil i stor fart selvom du går ned i lengde(som du burde). Det er også veldig lekent. Veldig moro å jibbe og leke med I bakken. Og når det snør mye og du kjører pudder løfter brettet seg ut av snøen som ett snowboard aldri har gjort før. Er du en tviler? Da er du vel fortsatt skeptisk til V-stil og da?”

9876m/ Gnu Agro binding veil 2999,-“Så du liker chrome? Dette er lisser for deg som setter ytelsen i høysetet, men likevel liker å ha akkurat den utgaven som det bare finnes et par andre som får tak i. En ekslusiv utgave av den ypperlige AG bindingen. Aggro. Nå.”

Pakkepris 7499,- Spar 1000,-*

Ta en tur innom en av våre butikker og vi vil hjelpe deg med valg av riktig brett og binding. Vi har som eneste de eneste butikkene i Norge testet og kjørt rocker og banan brett I 3 år. Vi har best erfaring og deler den gjerne med deg.

*) Gjelder veiledende priser. Gjelder ikke Jr. bindinger/brett.