Teamkjører Andreas Storebø inviterte til Banan party i Myrkdalen!

Som kjent åpnet Myrkdalen sin nye 6-seters express-heis forrige helg og SrfSnoSk8 fikk inn Lib og Gnu- bananene sine så vi hadde bare en ting å gjøre: stikke på fjellet! For å si det ganske enkelt, jeg kommer helt sikkert aldri til å kjøre noen andre brett enn bananer. Dette var en helt ny opplevelse, med 152 i pudder? Ingen problem! Dette brettet oppførte seg bedre enn noen brett jeg tidligere har eid. Det må bare prøves!

Park i Myrkdalen.

Myrkdalen planlegger iår en ny park i kari-traa trekket. Denne parken vil bli større enn parken som ble bygget ifjor og den vil bli bygget i bunnen av trekket- John-Ivar Næsheim ved voss-fjellandsby forteller videre at de vil bli bygge en skikkelig park iår som vil inneholde både store og små elementer. Målet er å bli bedre på park hvert år. På sikt vil det bli bygget en ny snowboard-park i bunnen på den nye heisen som settes opp fra helgatun til vetlebotn. Ettersom det er skog i dette området er dette den beste plasseringen i annlegget med tanke på vær og vind. Her er også muligheter for å grave i terrenget.
Bygging av park i dette området vil tidligst skje neste sessong.

Hilsen

Andreas Storebø
Link til Andreas sin teamprofil.