I butikkene nå og snart – That’s it That’s all!

Ikke mange dagene etter at lykkerusen over premieren med besøk i hovedstaden av selveste Travis Rice, dukket filmen opp i hyllene hos vår Oslo avdeling. Vi er helt i 100… dette er en snowboard film uten sidestykke. Og som importør og største forhandler av Lib Tech er det helt rått å se Travis gjøre ting vi ikke trodde var mulig. Neste gang planken luftes i bakken er det Travis vi har i tankene…. Filmen kommer også til butikkene i Stavanger og Bergen veldig snart.

Her er det første snowboarder til hyllene…

Pris kr. 249,-

Helt klart sesongens mest etterlengtede snowboardfilm, med et rekordbudsjett i Hollywood-klasen. Brettlegenden Travis Rice har sammen med A Brain Farm Productions svidd av milloner av dollar i helikoptre og avansert filmteknologi de siste par sesongene, for å lage denne enestående snowboardfilmen sammen med et drømmelag av kjørere. Dette er seek-and-destroy på sitt aller råeste og mest grensesprengende, og som vil få seeren til å grøsse i stolen. Med formål å bringe deg nærmere hendelsene enn noen gang, så får du oppleve på nært hold hvordan Travis Rice og hans venner ofrer blod, svette, tårer og sjel for noe så simpelt som snowboardkjøring. That´s it, that´s all.

Drømmelaget: Travis Rice, Nicolas Müller, Terje Håkonsen, Jeremy Jones, John Jackson, Mark Landvik, Pat Moore, Scotty Lago, Bryan Iguchi, Jake Blauvelt, Danny Kass, Eddie Wall og mange flere.