Teamrider Lisa Wiik, en sølv og en bronse og 11. Plass på TTR-world rankingen.

Synes det ble en fin avslutning på sesongen med to pallplasseringer i NM. Etter å ha ledet kvalliken i pipe ble det Sølv i finalen og bronse i slopestyle. Det var sol og fint vær på Geilo under halfpipens finale på lørdag…men pipen ble dessverre litt for myk og ble veldig sporete og hullete.

Det var jo så klart likt for alle da, men veldig vanskelig å kjøre mange triks. Fikk da vist fram et par av de jeg har gjort i TTR tidligere i sesongen.

Slopestyle var på søndag, da våknet jeg til -10 og skyer! Da var jeg ikke særlig overbevist om at jeg kom til å kjøre på de isete hoppene kl 0800 på morgenen. Men det ble så jeg stilte og kvallet til finale. Finalen gikk senere på dagen og det ble derfor litt mykere. Det ble bedre kjøring i finalen pga bedre landinger og føre. Ok for min del, ikke den beste kjøringen men det holdt til 3. Plass.
Ellers vil jeg nevne at det var et kjempe bra arrangert Nm på Geilo. Jeg har heller aldri vært med i et NM hvor så mange senior damer stilte til start. Det var godt å se!

Jenny Jones og meg på Chicken Jam. En av de som lå ann til topp 5 i TTR.

Chikcen jam i Mammoth slet også litt med været da de skulle arrangere slopestyle konkurransen. Hele kvalliken og finalen ble tilslutt utsatt til mandag morgen noe som resulterte i at flere måtte dra hjem. Det var kjempe synd, for mandag bød på sol fra blå himmel. Forholdene var på topp og løypa var også en av de bedre jeg har kjørt. Alle jentene dro på og kjørte både bs. Og fs. 720 med mer. Jeg merket også at det var veldig mye stress og nervøsitet knyttet til denne siste konkurransen i TTR. Touren. Det var enda mange som kunne komme topp 5 og det var derfor både avgjørende og spennende og se hvem som kom topp 3 i slopestyle.
Jeg hadde planlagt fs 360, bs 720 til bs 360 på hoppene, noe som ville resultert i en bra plassering. Jeg greide dessverre ikke å lande bs 720 cleant i noen av de tre runnene og fikk dermed et dårlig resultat. I pipe løsnet det derimot, der fikk jeg både høyde og triks på plass. Mangler fremdeles å lande switch håkonflip for at runnet skal bli godt nok for pallen. Men jeg greide uansett 11. plass sammenlagt i TTR, noe jeg er fornøyd med. Målet for sesongen var topp 10, og jeg vil si jeg var ”pretty close”. ☺

Sesongen nærmer seg slutten, i allefall konkurranse messig. Blir godt å komme hjem til Trondheim nå etter å har vært i USA og på reise siden 26. Februar.
Ellers har opplevelser kjøremessig denne sesongen virkelig fått meg til å bli enda mer motivert og ivrig på kjøringen. Gleder meg allerede til sommerkjøringen kan starte slik at jeg fått øvd inn de triksene jeg har begynt å gjøre i konkurranser nå. Skal stå de neste sesong!!!

Hilsen Lisa

Elin Hovik og jeg syker oss til å droppe inn i den isete slopestyle løypa.

Kjersti og meg får blomster etter pipe-finalen i NM. Helene kom på 3-plass. .

Podiet slopestyle. Helene Olafsen vant, Kjersti nr. 3 og jeg 3.

TTR trofeen…. jummy.

One thought on “Teamrider Lisa Wiik, en sølv og en bronse og 11. Plass på TTR-world rankingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *